promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Csernobil készítője veszi át A Karib-tenger kalózai reboot forgatókönyvét
Borítókép:  Wallpaper Abbys
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Disney nem bízza a véletlenre, mindent megtesz a siker érdekében.

A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja nem hozta meg azt az anyagi és kritikai sikert, amit a Disney remélt tőle. Ezután a stúdió és Jerry Bruckheimer összeültek, hogy megbeszéljék a franchise jövőjét. Végül úgy döntöttek, hogy új alapokra helyezik a kalózos sikertörténetet, és 16 évvel A Fekete Gyöngy átka bemutatása után rebootolják az egészet.

Mindezt Johnny Depp nélkül. Jól hallottátok, a színészt a Salazar bosszújában láthattuk utoljára Jack Sparrowként. Ez már éppen elég indok volt arra, hogy a rajongók kiakadjanak, és abszolút megértem őket, hiszen Depp volt ennek az egésznek a mozgatórugója, a franchise szíve és lelke, ha őt kivesszük a képletből, nem működik a matek. Éppen ezért már most biztos vagyok benne, hogy bukásra van ítélve a Disney próbálkozása.

 

Pedig mindent megtesznek, hogy egy minőségi filmet készítsenek. Ehhez elsősorban szükség van egy remek forgatókönyvre, amit nem könnyű megírni. Erre kiváló bizonyíték, hogy a projekt eredeti írópárosa, a Deadpool és Zombieland filmeket is jegyző Rhett Reese és Paul Wernick időközben otthagyták a projektet, valószínűleg kreatív nézeteltérés miatt. A helyükre nem más kerül, mint az HBO nagysikerű minisorozatának, a Csernobilnak az írója, Craig Mazin.

A Horrorra akadva 3-4., és a Másnaposok-trilógia írója nagyon meglepett mindenkit, miután a tető alá hozta a Csernobil szkriptjét, ami egészen elképesztően volt megírva. Éppen ezért nem kételkedem abban, hogy Mazin helyre pofozza A Karib-tenger kalózai rebootot is. Kérdés, hogy a Disney mennyire fogja szeretni azt, amit Mazin eléjük tol. Emellett feltevődik a kérdés, hogy a Depp nélkül van-e kalózélet a Karib-tengeren.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás