promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Előzetest kapott M. Night Shyamalan horror-szériája
Borítókép:  Apple TV+
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Servant az Apple TV+-on debütál majd.

Már az Apple is ott van a streramingszolgáltatók telített piacán, akik érezhetően kevesebb, azonban minőségibb tartalommal akarják megfogni a nézőket. Elég csaj az eddig leszerződtetett neveket nézni: Steven Spielberg, J.J. Abrams, Damien Chazelle, a Netflixnek Oscart nyerő Alfonso Cuarón, na meg a hamvaiból feltámadó M. Night Shyamalan. Na jó, az Üveg nem sikerült túl jól, azonban az előzményfilm, a Széttörve nagyon is el lett találva.

 

Most Shyamalan belép a sorozatok világába, és az Apple egy vérbeli lélektani horror-thrillert várt el tőle. A Servant-nek még az alaptörténete is elég parás, és ki tudja mi vár még ránk?

A sztori szerint egy gyászoló philadelphiai pár lesz a középpontban, akik elveszítik a gyermeküket. Ezt az űrt egy teljesen élethű terápiás babával próbálják betömni. Annyira komolyan veszik a dolgot, hogy még egy dadát is felvesznek mellé. Hát igen, már itt beteg az egész. A bébiszitterrel együtt azonban jön valami természetfeletti is. Vajon kit engedtek be valójában az otthonukba?

A történet izgalmasnak tűnik, azonban az előzetes nem akar többet elárulni az egészről, inkább csak a feszültséget mutatja be. Állítólag a sztori csak is a házon belül fog játszódni, ami még ad egy kis kakaót a hangulatnak.

Shyamalan executive producere és rendezője is a sorozatnak. Remélhetőleg nem fogja elrontani, bár ez azon is múlik, hogy az eredeti alkotó, Tony Basgallop mit képzelt el zárásnak.

A széria november 28-án debütál majd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás