promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újabb sztárrendezőt igazolt le az Apple TV+
Borítókép:  Robyn BECK / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lehet az almás streamingszolgáltató is díjakra hajtana?

A cég egyértelműen be akarta előzni a Disneyt, aminek a streamingszolgáltatása november 12-én indul, míg az Apple már november elsején elérhetővé teszi a csatornáját. A szolgáltatást itthon is élvezhetjük 1 890 forintért havonta. Az egyik nagy zászlóshajóját már anno belengette a csatorna, ami a The Morning Show lesz. A dráma sorozathoz megszerezték Jennifer Anistont, Reese Witherspoont, és Steve Carellt is.

 

Még sok széria valamint tartalom készülőben van, és nem kis neveket tudhat már maga mögött az Apple: Steven Spielberg, J.J. Abrams, Damien Chazelle, vagy az újra magára találó M. Night Shyamalan.

Most ismét egy óriási név érkezett: Alfonso Cuarón. Ő olyan filmeket tudhat maga mögött, mint a Harry Potter és az azkabani fogoly, Az ember gyermeke, A faun labirintusa, a Gravitáció, na meg a Roma, ami három Oscar-díjat is nyert. Cuarón ezért kapta meg a legjobb rendezőnek járó Oscart is.

Érdekesség, hogy ezt az alkotás a Netflix karolta fel. Az Apple a rendező szerződtetésével lehet azt akarja üzenni, hogy ők is bejelentkeznének valami díjra?

Mivel Hollywood a nagyköltségvetésű szuperfilmekkel van elfoglalva, így a művészibb tartalmakat egyértelműen a streamingszolgáltatók szeretnék bekebelezni. Hát, az Applenek innentől már egy igen impozáns névsora van hozzá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás