promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Igazán a magyarokat sem hozta lázba Arnold Schwarzenegger Terminátora
Borítókép:  Kerry Brown - SKYDANCE PRODUCTIONS AND PARAMOUNT PICTURES.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az új Terminátor hozta azt, amit a tengerentúlon: első lett, de nem kiemelkedően.

Lehet, hogy ez lett a legjobb Terminátor film, amióta elkezdett lecsúszni a franchise A gépek lázadásával, de ez sem tökéletes, és sokan érzik úgy, hogy felesleges volt megbolygatni a rendesen lezárt második részt. A kritikák és a közönség többsége is csak közepesre ítélte a Sötét végzetet, így ez is tehet arról, hogy a bizonytalan emberek nem akarnak rá beülni a moziba.

 

Ettől függetlenül 55 ezer 373 néző azért kíváncsi volt rá, de a 105,2 millió világbevétel nagyon kevés. Ehhez a tengerentúl csak 29 milliót tudott hozzátenni. A Sötét végzet büdzséje 185 millió volt, és ebbe még nincsenek benne a marketing költségek. Azt jósolják, hogy a film nem fog annyit hozni, hogy érdemes legyen folytatni. Pedig James Cameron bizony trilógiában gondolkodott.

A Jetikölyöknek kedvezett a hosszú hétvége, így a családok betámadták a mozit. A negyedik helyről a másodikra kúszott fel 29 ezer 414 nézővel. Amúgy 161 millió dollárnál tart, amihez a magyar piac 109 millió forintot tett eddig hozzá.

 

Az Addams Family: A galád család, valamint a friss magyar vígjáték, a Drakulics elvtárs is premierbe ment nálunk. Előbbi bronzérmes lett 29 ezer 108, még utóbbi negyedik 26 ezer 755 nézővel.

A Joker az első helyről esett vissza az ötödikre, de hát egy teljes hónapig aranyérmes volt nálunk. Eddig 395 ezer 516 néző ült be rá Magyarországon, világbevételben pedig közelít az egymilliárd dollárhoz.

A top 10 további versenyzői így jönnek sorban: Halálod appja, Demóna: A sötétség úrnője, Zombieland: A második lövés, Gemini Man, A Wall Street pillangói.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás