promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
James Cameron már tudja, hogyan folytatná a Terminátort
Borítókép:  Daniel LEAL-OLIVAS / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Eddig jók az előjelek, tehát el lehet kezdeni filozofálgatni.

A Terminátor: Sötét végzetnek iszonyatosan nagy feladata van, gyakorlatilag meg kell mentenie a franchiset, ami már a Terminátor 3: A gépek lázadása óta mélyrepülésben van. A későbbi részek után minden csak egyre rosszabb lett, így a Sötét végzet nem is fogja figyelembe venni az eddigi folytatásokat, és rögtön Az ítélet napja után veszi fel a fonalat.

Az alkotásnak jó bevételeket jósoltak, ami köszönhető a pozitív híreknek, na meg annak is, hogy Cameron mellett Linda Hamilton is visszatért, aki Schwarzenegger mellett a franchise egyik igazi arca.

 

Nagyon fontos, hogy a kritikusok pozitívan értékelték a Sötét végzetet, és Tim Miller ígérete bevált, aki azt mondta, hozni fogják a Terminátor 1, 2 hangulatát. Mindenki egyetértett, hogy méltó folytatást kapunk, szóval elvileg fellélegezhetünk, hogy nem rontották el. Ez már igen csak kijárt a rajongóknak.

Pont ezért James Cameron pozitívan nyilatkozott a jövővel kapcsolatban, és valószínűleg meg fogják majd még csinálni azt a két plusz Terminátor filmet.

„Mindig is az vitt előre a filmmel és a franchise-zal kapcsolatban, hogy körüljárhattam az ember és a mesterséges intelligencia kapcsolatát. Nem éreztem azt, hogy ezt a Sötét végzetbe belevittük volna. Azonban leraktuk ehhez az alapokat, és a második, valamint harmadik részben ez meg fog történni. Pontosan tudjuk, hogy hol szeretnénk folyatatni ezt a teóriát”

– nyilatkozta Cameron a Collidernek.

Tetszik, hogy a producer ennyire pozitív, és bár ő most nagyon az Avatar folytatásokkal lesz elfoglalva, azért reméljük, hogy fél szemmel oda fog figyelni a Terminátorra is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás