Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Jared Leto berágott, mert nem vele készült önálló Joker-film

Jared Leto berágott, mert nem vele készült önálló Joker-film

Zene, Film & Kultúra

Jared Leto berágott, mert nem vele készült önálló Joker-film

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 22:00

Megértem őt, de bőven elég volt az, amit láttunk tőle.

Ha számba veszem az eddigi összes animációs és élőszereplős Jokert, amit életemben láttam, akkor Jared Leto verziója majdhogynem a lista legalján foglalna helyet. Most abba külön nem megyek bele, hogy miért tartom az Öngyilkos osztagot egy embertelenül pocsék filmnek, de hozzájárult ehhez az abban megjelenített Joker is.

Igaz, nem sokat láttunk belőle, elvileg nagyon sok jelenet a vágóasztalon végezte, de nekem bőven elég is volt az a néhány perc, amiben szerepelt. Fogtam is a fejemet, mikor arról lehetett hallani, hogy a Warner egy Harley Quinn & Joker filmet tervez Leto-val, mi több, a színész egy önálló Joker-filmet is kapott volna. Szerencsére nem így lett.

 

Mi több, a stúdió soha többet nem számol Leto-val, helyette inkább zöldutat adtak Todd Phillips filmjének, amiben Joaquin Phoenix bújt a Bűn Bohóc Hercegének bőrébe. Ez azért eléggé szíven ütötte Leto-t. A Hollywood Reporter írt arról, hogy a színész mennyire felháborodott, mikor megtudta, hogy mire készül a Warner.

 

Meg tudom őt érteni, komolyan. De nem kertelek, botrányos volt az a Joker, amit ő hozott. Ez nem az ő hibája, maga az elgondolás volt rossz. Reméljük, hogy soha többet nem lesz ilyesmire példa. Akkor már inkább jöjjön a folytatás Joaquin Phoenix-vel. Őszintén szólva, bármennyire is szívesen néznék még belőle, azért van bennem egy kis félelem, hogy talán nem kellene tovább bolygatni. De ha mégis folytatást kap a Joker, márpedig a rendező és Joaquin Phoenix is hajlik rá, akkor hajrá. Heves érdeklődéssel fogom várni.

Borítókép: Syfy