promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jared Leto is összedob egy Joker filmet
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az Oscar-díjas színész a 2016-ban bemutatott Suicide Squad – Öngyilkos osztagban játszotta el a figurát, amit imádott, a filmmel viszont már nagyon elégedetlen volt, mivel szerinte is rommá vágták az egészet, és ezzel együtt Joker jelenetei közül is rengeteg kikerült az alkotásból. A rajongók többségének szintén csalódást okozott az Öngyilkos osztag, és nem igazán tudták hova tenni a filmet. Ezt leszámítva sikeres volt.

Az Öngyilkos osztagot, amelyben szuperhősös képregények gonoszait és antihőseit gyűjtötték csokorba, David Ayer rendezte. A film 746 millió dolláros (202 milliárd forintos) bevétellel zárta globális forgalmazását a keserű szájíz ellenére is.

A Letos Joker filmre már rábólintott a Warner Bros., és már folynak a film előkészületei is a The Hollywood Reporter szerint. Az ezerarcú Jared mester természetesen főszereplőként villog majd, és executive producerként is jegyzi a produkciót.

Az új Joker-film mellett a Warnernél készülőben van egy Joker-eredetfilm is, amelyet Todd Phillips rendez, és amelynek főszerepét Joaquin Phoenix kapja.

A DC/Warner még le akarna húzni egy bőrt az Öngyilkos osztagról, és a Margot Robbie által alakított Harley Quinn-nek is szeretne készíteni egy filmet. Azt persze mi sem tudjuk megmondani ez-e a helyes út a stúdió részéről, de Joker, mint az egyik legnépszerűbb főgonosz karakterét igen csak kiaknázzák, és sehol sincsen bukás szaga a dolognak, ha a két premiert megfelelő távolságra rakják egymástól.

Jelenleg három Warner premier van biztosra mondva: most decemberben jön az Aquaman, jövő áprilisában a Shazam!, novemberben pedig a Wonder Woman 2. (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás