Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megkapta a felvezetőjét a Harley Quinn film

Megkapta a felvezetőjét a Harley Quinn film

Zene, Film & Kultúra

Megkapta a felvezetőjét a Harley Quinn film

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 21:30

A csajok lenyomják majd Ewan McGregort.

Az Öngyilkos Osztag most pihen egy kicsit, azonban Harley Quinn karaktere nem, akit ismét Margot Robbie fog megformálni, valószínűleg teljes beleadással. A szőke szépséghez illik is ez a szerep, és természetesen nem rajta múlott, hogy a 2016-os Suicide Squad nem ütött akkorát. Inkább a készítőkön, na meg a pocsék vágáson.

Ezen már kár siránkozni, mert új korszak jön, méghozzá egy kacifántos címmel, ami nem más, mint Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn). Magyarul ez úgy fog kinézni, hogy Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása).

Quinn összefog majd a Vadásznővel, a Fekete Kanárival, és Renee Montoyával (a rendőrnő a Batman animációs sorozatból lehet ismert sokak számára), hogy legyőzzék Fekete Maszkot, akit Ewan McGregor alakít.

A kis kedvcsináló egy poénnal indul, mintha az AZ című film valamilyen felvezetője kezdődne, de Harley Quinn egy lufi pukkasztással bejelenti, hogy marhára elege van a bohócokból. Valószínűleg szakítani is fog Jokerrel az alkotásban.

A Quinn film 2020.februárjában érkezik.

Borítókép: DC