Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tényleg felnőtteknek szánják a Joker filmet

Tényleg felnőtteknek szánják a Joker filmet

Zene, Film & Kultúra

Tényleg felnőtteknek szánják a Joker filmet

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 13:50

Nem Marveles családi mozizás lesz ez. Végre!

Szerintem nem vagyok egyedül azzal a gondolattal, hogy a Marvel-filmek a képregényekhez képest nagyon lagymatagok. Azonban ez kell ahhoz, hogy egy Bosszúállók: Végjáték legyen a világ legtöbb bevételt hozó filmje.

A producerek egy-egy blockbusternél erősen megkötik a készítők kezét, hogy ne merjenek korhatáros dolgokat beletenni a filmbe, mert akkor rengeteg nézőtől esnek el. Az alkotásoknak bent kell maradniuk a PG-13 kategóriában Amerikában, ez azt jelenti, hogy 13 év alatti gyermekek számára szülői felügyelet ajánlott, de persze nem kötelező. Az R-besorolás már olyan, mint nálunk a 18 éven aluliak számára nem ajánlott dolog. Ezeket a filmeket 17 éven aluliak csak szülői, vagy felnőtt kísérettel láthatják.

A Joker film első előzeteséből kiderült, hogy az alkotás nem akarja követni a képregényeket, sőt, egy annál jóval sötétebb világba akar elmerészkedni. Gyakorlatilag az egészet berakhatjuk az elvont pszicho-thriller kategóriába.

A stáb beígérte, hogy ez a film felnőtteknek fog szólni, és Todd Phillips nem is vágott ki belőle semmit. Tehát az MPAA (Motion Picture Association of America) szerint az alkotást mindenképpen az R-besorolásba kell tenni.

Láttak benne durva erőszakot, kemény nem gyerekeknek való nyelvezetet, kirívó viselkedést, de még szexet is.

Ez a DC számára egy új nyitányt hozhat, mert bár a Fekete Párduc volt az első Oscar nyertes Marvel-film, de a Joker versenybe szállhat a komolyabb díjakért is.

Borítókép: IMDb

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria