promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett a Gemini Man legújabb előzetese
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon úgy néz ki, hogy megérte ilyen sokat várni rá.

[[adv]]

Korábban is foglalkoztam a filmmel, ahol meg is osztottam veletek, hogy a Gemini Man sztorija abszolút nem új, már 1997 óta meg akarják valósítani. Elég sok rendező és színész neve merült fel, de hát hiába a tervezés, a technikai kihívás miatt még nem lehetett megvalósítani.

Will Smithnek a fiatal énjével kell összecsapnia, és most ért el arra a pontra a CGI, hogy ez meg is tudjon történni. Ahogy látni fogjátok, az eredmény bámulatos. Ang Lee rendezésében Smith egy Henry Brogent nevű bérgyilkost alakít, aki később a klónjával találja szemben magát.

A Junior nevű másolatnak az a feladata, hogy likvidálja idősebb eredeti énjét. Mivel mindkettőjüknek egy rúgóra jár az agyuk, így ez nehezebb lesz, mint gondolta. Természetesen Smith irányítja mind a két karaktert, és nagyon kellett figyelnie arra, hogy a megfiatalított énje fürgébb, de mégis tapasztalatlanabb legyen.

A sci-fi thrillertől rengeteg látványos akciót fogunk kapni, a történet meg már alapból briliáns, de hát olyan forgatókönyvírók hozták össze a végső változatot, mint David Benioff, Andrew Niccol és Brian Helgeland, akik már rengeteg klasszikusért feleltek. Smith mellé még olyan nevek érkeznek, mint Mary Elizabeth Winstead, Benedict Wong, vagy Clive Owen.

A részben hazánkban forgatott Gemini Man október 10-én debütál nálunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás