Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Végre előzetest kapott a Gemini Man

Végre előzetest kapott a Gemini Man

Zene, Film & Kultúra

Végre előzetest kapott a Gemini Man

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 15:15

Már az is csoda, hogy elkészült. A főszerepet végül Will Smith kapta.

Bár akik nagyon követik a filmes híreket, azok tisztában voltak fele, hogy Smith lesz a főszereplő. Azonban előtte rengeteg név felmerült, mivel ez a projekt hihetetlen módon már 1997 óta tervben volt. Rendezők, színészek, írók sokasága került a közelébe, de hiába volt meg az ötlet, a technika még nem tette lehetővé a megvalósítását.

El kellett jutni arra a pontra, hogy a CGI felfejlődjön. Ahogyan az előzetesben is látni fogjuk, Will Smithnek a fiatal énjével kell összecsapnia, és hát számítógéppel kell megfiatalítani. Ha még el is tudták volna készíteni régen, roppant gagyi lenne. Most azonban olyan élethű Smith fiatal énje, hogy mindenki tátott szájjal nézte végig a trailert.

Ang Lee rendezésében Smith egy Henry Brogent nevű bérgyilkost alakít, aki később a saját fiatalabb klónjával találja szemben magát. Mivel a sztoriról még túl sokat nem tudunk, így csak azon lehet elmélkedni, hogy a tapasztalat, vagy a zsenge fizikai erő lesz-e a nyerő. Esetleg szokás szerint mindkettő.

A sci-fi thriller rendkívül látványos lesz, sok izgalmas akcióval. Smith mellé még olyan neveket kapunk, mint Mary Elizabeth Winstead, Benedict Wong, vagy Clive Owen.

Az alkotás jelen állás szerint október 10-én debütál nálunk.

Borítókép: Paramount