Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Egy hónapon belül kerül mozikba a Halloween 2-3?

Egy hónapon belül kerül mozikba a Halloween 2-3?

Zene, Film & Kultúra

Egy hónapon belül kerül mozikba a Halloween 2-3?

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 15:30

Két hét különbséggel kapnánk két Halloween-filmet.

John Carpenter 1978-as klasszikusa a mai napig az egyik kedvenc horrorfilmjeim közé tartozik, éppen ezért is örültem a hírnek, mikor bejelentették, hogy a Blumhouse egy új folytatást készít hozzá, ami 40 évvel az eredeti történet után játszódik majd.

Michael Myers újabb mészárlása nemcsak kritikai-, de anyagi sikert is hozott a stúdiónak. Ezek után a Blumhouse alapítója, Jason Blum azt mondta, ha rajta múlna, még tíz Halloween-folytatás készülne. Egyről azonban már biztosan tudunk, ami 2020. október 16-án kerülhet a mozikban. A rendezői székbe az előző filmet is dirigáló David Gordon Green ül, és Jamie Lee Curtis is visszatér Laurie Strode szerepében.

A minap azonban egy megdöbbentő pletyka kapott szárnyra, miszerint David Gordon Green egyszerre forgatja a Halloween második és harmadik részét, amelyek két hét különbséggel, jövőre kerülnének a mozikba. Ezek szerint a Halloween 2-nek 2020. október 16-án, míg a 3. résznek október 30-án lenne a premiere. Egyelőre ezt sem a stúdió, sem a rendező nem erősítette meg, mindenesetre elég érdekes újítás lenne.

Egy biztos, 2020. október 16-án kapunk egy Halloween-folytatást, az pedig, hogy két hétre rá mindjárt a harmadik részre is beülhetünk, kezeljük továbbra is pletykaként.

Borítókép: MovieWeb