Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Shazam! uralkodott az amerikai mozikban

A Shazam! uralkodott az amerikai mozikban

Zene, Film & Kultúra

A Shazam! uralkodott az amerikai mozikban

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 22:02

A két premier diadalmaskodott, és be is foglalták az első és második helyet a bevételi listán.

Múlt héten a Dumbo elég gyengén nyitott, de hát csak sikerült megszereznie az első helyezést. Akkor azt írtam, hogy a Shazam! erős kihívója lesz, és így is lett, de arra igazán nem gondoltam, hogy még a Kedvencek temetője legújabb verziója is meg fogja verni. Hát igen, Stephen King neve azért mindig garancia.

A DC kicsit felszabadultabb szuperhősfilmje 53,5 millióval nyitott, és velünk együtt, vagyis világszinten 158,8 millió dollárt termelt. Ne feledjük, hogy itt nem volt elszállva a költségvetés, mindössze 100 millióból készítették, így már vissza is jött az ára.

Tehát a Kedvencek temetője végül a Dumbot is megverte a tengerentúlon, 25 millió dollárral nyitott, de a világbevétele ettől jócskán elmaradt, 43,3 milliót szedett össze, de a horror rajongók fogják még ezt fentebb tornázni.

A két premier letaszította a harmadik helyre az elefántot: 18,2 millió dollárt hozott most, de világszinten legalább már 213 milliónál jár. Idehaza is látom a tévében, hogy nagyon reklámozzák, ami azért sokat dob rajta. Gondolom, hogy a Disney más országokban is ráállt kicsit a marketingjére.

A múlt heti ezüst és bronzérmes így visszacsúszott a 4. és 5. helyre a premierek miatt, ugyebár ez a másik horror, a Jordan Peele-féle Mi, és a Marvel Kapitány, ami már megcsinálta, amit meg kellett, sőt, be is lépett a milliárdos klubba összbevételben.

Borítókép: IMDb