promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem trombitált össze sok pénzt a Dumbo
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az élőszereplős Disney alkotás erősen rosszabbul kezdett, mint elődei.

Annyi biztos, hogy a Dumbo nem lesz ott Tim Burton klasszikusai között, ahogyan a Disney is csak újabb bőrt akar lehúzni az élőszereplős univerzumáról, de ezt a kritikusunk fib gyönyörűen taglalja nektek. Ide kattintva éritek el a cikkét!

A cég nézhetett egyet, hogy Amerikában csak 45 millió dollárt tudott termelni az elefánt meséje. Összbevételben 116 millión áll, ami nem rossz, de még korántsem hozta vissza a 170 milliós költségvetést. Most persze első helyen áll, de jövőhéten olyan erős kihívói érkeznek, mint a Shazam!, vagy a Kedvencek temetője. Bár ilyen szinten inkább az előbbi tudja veszélyeztetni, ami mellett letehetik a voksukat a nagyobb gyerekes családok. Ugyebár a DC itt kilép a sötétségből és kicsit lazábbra veszi az egész alkotást.

Amúgy félre értés ne essék, senki nem félti a Dumbo-t, csak egyszerűen nem fog annyit keresni, mint amit ezeknél megszoktunk.

Jordan Peele Mi-je menetel, és erős 33,6 millióval a második helyen van. Persze ők csak 20 milliót költöttek az eredeti sztoriból összerakott horrorjukra, ami már lassan 175 milliónál tart összbevételben.

A bronzérmes 20 millióval Marvel Kapitány lett, amire mondtam, hogy a Bosszúállók: Végjátékig be fog lépni a milliárdos klubba világbevételben. Ezt a következő héten érheti el, mivel már 990 milliónál tart. Az a tízmilliócska csak összejön már.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás