Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Marvel Kapitány belépett a milliárdos klubba

Marvel Kapitány belépett a milliárdos klubba

Zene, Film & Kultúra

Marvel Kapitány belépett a milliárdos klubba

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 20:30

Már hétvégén is jól muzsikált, de ahogy megjósoltuk, be is lépett a milliárdosok közé.

A kritikusunk szerint sem volt olyan agyeldobós film a Marvel Kapitány, de hát annyira felfokozott a várakozás a Bosszúállók: Végjáték előtt, hogy az emberek csődültek rá a mozikba. Meg hát ő is benne lesz a Végjátékban, aztán nehogy már ne tudják a rajongók az előzménysztoriját.

Most már az is biztos, hogy a Marvel első női szuperhősfilmje belépett a milliárdosok közé. Hihetetlen belegondolni, de a képregénykiadó univerzuma 2008 óta 18,53 milliárd dollárt tudott összehozni.

Innentől hét olyan alkotás van a Marvelnék, akik túllépték ezt a bűvös számot. Eddig Fekete Párducnak, a Vasember 3-nak, az Amerika Kapitány: Polgárháborúnak és persze mind a három Bosszúállók filmnek sikerült ezt elérnie.

Azt szerintem borítékolhatjuk, hogy a Bosszúállók: Végjáték nem csak ebben lesz benne, hanem a kétmilliárdos klubban is. Ez eddig csak a Bosszúállók: Végtelen háborúnak sikerült, és ezzel a negyedik kétmilliárdos alkotás lett a világon. Ezen kívül a következő három film van bent a „klubban” van még benne az Avatar, a Titanic és a Star Wars: Az ébredő Erő.

Borítókép: IMDb