Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kit Harington felesége már tudja a Trónok harca befejezését

Kit Harington felesége már tudja a Trónok harca befejezését

Zene, Film & Kultúra

Kit Harington felesége már tudja a Trónok harca befejezését

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 15:36

Az már más kérdés, hogy szívesen helyet cserélnénk-e vele.

Jómagam is követem a Trónok harcát, és persze, hogy hajt a kíváncsiság, de úgy érzem, hogy ha lenne közeli ismerősöm, aki a projekten dolgozott, nem kérdeznék rá, hogyan végződik a sorozat. Nekem kell a meglepetés ereje, és ki fogom bírni az utolsó részig. Milyen szájízt hagy majd bennünk a befejezés, na, az nagy kérdés, mert Kit Harington feleségét teljesen lesokkolta.

Az Enterteinment Weekly szúrta ki, hogy Harington egy rádióműsorban mondta el, hogy mesélt a feleségének a befejezésről. Rose Leslie a sorozatban Ygritte-et alakította, és nem csak ott lobbant fel a tűz kettejük között, hanem a való életben is, így össze is házasodtak. Leslie már nincs benne a projektben, így fogalma sem volt, miképp végződik a sorozat, mostanáig.

Jon Snow kulcskarakter, így egyértelmű, hogy a végkifejlettnél is ott volt. Nem tudom mi lett végül abból, hogy több befejezést forgattak le, hogy még a színészek se tudják, hogy zárul le a széria, de úgy néz ki Harington már tudja. Leslie rá is kérdezett egy nap, hogy na, mi lesz a vége? A színész elmesélte neki, de Rose ezután három teljes napig nem szólt hozzá.

Így gondoljunk csak bele, mennyire ütni fog a zárás! Valószínűleg mindenkit sokkolni fog. Vagy csak Leslie ennyire érzékeny lelkű? Ki tudja? Kit és Rose már igen, és remélhetőleg nem volt ebből túl nagy mosoly szünet. Kit rá is vágta, hogy „de hát ő kérdezte!”.

Az utolsó hat rész április közepén érkezik, szóval túl sokat már nekünk se kell várnunk. Az HBO beígért egy előzetest, úgyhogy még azt megkapjuk, utána pedig nincs más hátra, mint kibírni a premierig.

Borítókép: Kit Harington és Rose Leslie. - Fotó: Jeff Spicer/Getty

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria