promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Közeledik Jason Mraz új albuma
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A cseh gyökerekkel rendelkező énekesnek meg kellett küzdenie a sikerért. Kávézókban kezdett el énekelni akusztikus gitárral, amíg az üzenete el nem jutott egyre több fülhöz. Ezután összeállt Noel Toca Rivera dobossal és nagyon sokáig zenéltek együtt, míg nem felkeltette a Los Angeles-i kiadók figyelmét.

Első albumba a 2002-ben megjelent Waiting for My Rocket to Come volt, amit még három nagylemez követett. Az első korongon már érezhető volt milyen zenei stílusok hatottak Mrazra mint például a country, roots rock, the poeticism of coffeehouse folk, elements of jazz, vagy a hiphop.

A legutóbbi CD, a Love Is a Four Letter Word megjelenése óta hat év telt el, szóval olyan anyagot kapunk, aminek bőven volt ideje beérni.

A többszörös Grammy-díj nyertes amerikai énekes új albuma, a „Know” lesz, és augusztus 10-én lát napvilágot. Mraz most is inkább a minőséget nézi a mennyiség előtt, mivel az albumon 10 új szerzeményt hallhatunk majd.

Az „I’m Yours” és a „Geek In The Pink” című világsikerek énekese ezúttal groove hangzással egészíti ki az új lemez akusztikus rock hangzását. A politikai hangvételű számokat is tartalmazó kiadvány a slágergyanús új kislemez, a „Have It All” mellett olyan izgalmas kollaborációkat is fog tartalmazni, minta Meghan Trainor-rel közös „More Than Friends” vagy a Bob Schneiderrel írt „Making It Up”.


(Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás