promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gmail-es vagy? Minden felhasználót érintő változás, a Google fontos híre jött
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Látványos változás, amely sokaknak megkönnyítheti az életét.

Az elmúlt időszakban nagyon sokat lehet olvasni arról, hogy a Google folyton újításokat vezet be, és nagyon sok változás érinti a cég egyik legtöbb felhasználót érintő felületét, platformját, a Gmail-rendszert, amelyen bizony rengeteg nagyon fontos információ van fent több százmillió usertől világszerte. Az emberek a legbizalmasabb kincseiket is itt őrizhetik, így a biztonság itt elsőrend, hogy az adatok ne jussanak illetéktelen kezekbe.

A Google épp ezért az elmúlt időszakban nagyon sok biztonsági változtatást vezetett be, ám ez nem jelenti azt, hogy ne gondolnának egyéb frissítésekre is.

A Gmail-ben most egy fontos gombról jött tájékoztatás, a Gmail leiratkozás gombjáról van szó, amely megújult és új helyre került, ez pedig nagyon megkönnyítheti a dolgunkat, ha olyan hírlevélről szeretnénk leiratkozni, amelyet már nem szeretnének kapni. A Google nemrégiben arrólt számolt be, hogy immár a mobilos nézetben is kötelezővé tették a hírlevelek küldőinek, hogy a levelek fejléceiben elhelyezzenek "leiratkozás" gombot.

A webes felületen már régóta is létezett ilyen funkció, ám most ez sokkal láthatóbb lett, így pedig a userek számára sokkal könnyebben elérhető ez. A HVG a 9to5Google-re hivatkozva írja, hogy ezentúl a gomb a küldő neve, címe mellett, jobbra lesz látható, nagyobb és kék színű betűkkel szedve.

Sőt, az is nagy újdonság, hogy már nem is kell megnyitni a levelet, mivel a bejövő mappában is elvégezhető az újítás által a leiratkozás. Hamarosan valószínűleg minden felhasználónál érezhető lesz ez a változás, hiszen a Google már elkezdte a bevezetését.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás