promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
UFO-k nyúlkáltak a bugyijában, a csinos meteorológusnak gyereke született az aktusból
Borítókép:  Profilmedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A földönkívüliekről szóló beszámolókban UFO-k elrabolnak és kísérletezgetnek az embereken, de van aki azt állítja: ő közösült is az idegenekkel.

Legutóbb már részletesen beszámoltunk arról a farmerról, aki azt állította, hogy egy alacsony, szürke bőrű, de vonzó földönkívülivel közösült, miután egy csészealj szállt le a birtokára. Nem ez az egyetlen eset azonban, mikor valaki arról tesz vallomást, hogy földönkívüliekkel szexelt. Történt ugyanis, hogy Elizabeth Klarer még gyermeket is szült, és a nő nem kevesebbet állított, mint hogy a gyermek apja egy Akon nevű földönkívüli lény, aki az Alpha Centauri Meton nevű bolygóról érkezett.

Elizabeth Klarer története az egyik legismertebb sztori, ami földöntúli szexuális élményekről szól, és a földöntúlit esetében szó szerint kell érteni. Klarer Dél-Akfrikában született, Angliában végezte el meteorológiai tanulmányait, majd visszatért hazájába. Az ég már csak azért is érdekelte a fiatal nőt, mert már 7 évesen megtapasztalta, milyen egy harmadik típusú találkozás, és onnan kezdve folyamatos vágyat érzett rá, hogy újra találkozzon a földönkívüliekkel. Tudatosan készült a dologra, mindenhol kutatott az UFO jelenségek után.

Végül egy viharos éjszakán eljöttek érte, a Klarer azt állítja, hogy teleportálva érkezett az idegen, miközben óriási felfordulást okozott a nem éppen hétköznapi vihar. A földönkívüli lény nem mutatkozott be, inkább valami telepatikus kapcsolatról lehetett szó, másképp Klarer nem tudta volna nevén nevezni a titokzatos lényt, akit csak Akonnak szólított.

Akon csészealja elvitte a nőt az anyahajóra, ahonnan a Meton nevű bolygóra utaztak. Itt érkezünk a nő legmerészebb állításaihoz: a bolygót ugyanolyan emberek élik, mint mi, csak sokkal magasabbak, szebbek, és nem ismerik a bűnözés, a szegénység, vagy a kapzsiság fogalmait. Kész utópia. 

A nő végig erős vonzalmat érzett Akon iránt, akitől végül gyereke is született. A "hibrid" csöppséget (hiszen Akon bár humanoid, mégsem tekinthető embernek) azonban nem tanulmányozták földi tudósok, mivel a fiú, akit Aylingnak kereszteltek, apjával maradt a Metonon.

Az egész eseménysor nem vett igénybe négy hónapnál több időt, a nő csupán ennyi időre tűnt el, bár elképzelhető, hogy az Alpha Centaurin más törvények vonatkoznak az időre. Mindez még az 50-es években történt, Elizabeth 1980-ban adta ki az élményeiről részletesen beszámoló könyvét, a Beyond the Light Barrier-t, és 1994-ben bekövetkezett haláláig tartott róla előadásokat.

A nő könyvében nem kevesebbet állít, mint hogy az egész teremtés fényből áll, és ez az univerzum kulcsa. Minden bolygó, minden naprendszer, minden láthatatlan fényhullámokból tevődik össze, vagy ahogy Yoda is mondta:

Fénylő lények vagyunk, nem ez a durva anyag.

Bármennyire is hihetetlen az UFO sztori, az embereket a mai napig foglalkoztatja a sztori. Az Amazon Prime novemberben külön dokumentumfilmben dolgozza fel az esetet, az előzetesben egy ismerős arc is feltűnik, a Fekete Párduc apukája is szerepel majd benne. Itt pedig magát a hírhedt meteorológust láthatjuk előadás közben:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás