promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az UFO-k nem csak elrabolnak, hanem szexelnek is velünk
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A földönkívüliekről szóló beszámolók általában arról szólnak, hogy az UFO-k elraboltak embereket, és kísérletezgettek rajtuk, ami olykor-olykor kínzást is jelent. Az már kicsit ritkább, mikor valaki azt állítja: szexelt is az idegenekkel.

 

Márpedig egy brazil farmer pontosan ezt állította az ötvenes években. Az akkor még csak 23 éves Antonio Villas Boas épp traktorjával dolgozott a földeken, mikor meglátott egy rohamtempóban közeledő vörös meteort. Egy másik verzió szerint az ágyában ült. Akárhogy is, de a vörös folt végül egy tipikus csészealj formáját vette fel, melynek a teteje forgott a tengelye körül, és kék-piros fényekkel villogott, mint valami földönkívüli rendőrség. A férfi elmondása szerint a csészealj leszállt, és ebben a pillanatban a traktor is bemondta az unalmasat, ezért hősünk futásra fogta a dolgot. Nem jutott messzire.

Négy darab másfél méter magas szkafanderes lény útját állta, és akarata ellenére elhurcolták az űrrepülőre. A hajótestben levetkőztették, egy furcsa géllel lefertőtlenítették, hogy még csak véletlenül se történjen meg az, ami a Világok harca című híres rádiójátékban (tudnillik, az ufók simán kifingtak az ökoszisztémánktól, nem készültek fel az egyszerű baktériumokra és vírusokra), aztán vérmintát vettek tőle és elkábították. A sztori itt kezd izgalmas lenni.

Megjelent egy női forma űrlény, és közösültek. Boasnak nem esett nehezére az aktus.

A platinaszőke, kék szemű kis UFO utána mint aki jól lakott, megdörzsölte a hasát és az ég felé mutatott, amit a férfi úgy értelmezett, hogy rövid légyottjuknak gyümölcse foggant, de a gyermek nem a Földön fog megszületni. Boas megpróbált ellopni egy órára hasonlító eszközt az űrhajóról, hiszen ez rendkívüli bizonyíték lett volna, de rájöttek mit csinál, és gyorsan elvették tőle.

Antonio Villas Boas azt állítja, hogy utána napokon keresztül többször is émelygés, rosszullét fogta el, égett a szeme, fájt a feje. Joggal merült fel mindenkiben, hogy Boas története csak puszta kitaláció, azonban többen is megerősítették a beszámoló egyes részleteit, akik éltek már át hasonlót, vagy szokatlan dolgokat tapasztaltak az elrablás idején. A dolog mindenképpen nyitott gondolkodást igényel. 

Kezdjük rögtön azzal, hogy Antonio Villas Boasnak mi oka lett volna hazudni, kitalált történetekkel megvezetni az embereket? Boas élete végéig ragaszkodott a történetéhez, és nem holmi futóbolondként halt meg, hanem sikeres ügyvédként. Lehet a Sötét Zsaruk jogi részlege is foglalkoztatta, ezt nem lehet tudni. 

 

Aztán kérdés, hogy a fajok között lehetséges-e egyáltalán az utódnemzés, főleg ha a két külön bolygó vagy naprendszer teremtményeiről beszélünk. Erre még jó ideig nem tudjuk meg a választ, de könnyen megeshet, hogy Boas félreértette a földönkívüli kommunikációját, aki valójában csak arról tájékoztatta a férfit, hogy megjött neki.

Nem maradt más hátra, mint a tárgyi bizonyítékok számbavétele.

Az órát ugye nem sikerült elcsennie Boasnak, de a férfi testén megmagyarázhatatlan eredetű égési sérüléseket találtak az orvosok. Igencsak vad és tüzes lehetett ez a szex. Ezen felül azonban furcsa rovarcsípésre emlékeztető szúrásnyomokat is találtak a férfin, amiket már igazán képtelenség megmagyarázni. A szkeptikusok persze ma is azt vallják, hogy ezeket Boas okozta saját magának, hogy hihetőbb legyen az átverés. Ebben az esetben azonban ugyanaz a kérdés: miért? Tartunk tőle, hogy az igazság odaát van...

Forrás: Believingthebizzare.com

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás