promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes videó látott napvilágot: UFO-t észlelt egy magyar pilóta repülés közben
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

1986 szeptember elseje egy életre megmaradt Szentgyörgyi Dezső emlékezetében, egy nem akármilyen dolog történt vele repülés közben. 

 

Szentgyörgyi Dezső több, mint három évtizeden keresztül a Malév pilótája volt, egy szeptemberi napon pedig egy igazán megdöbbentő dolog történt vele. Éppen egy esti, drezdai járatot teljesítettek, amikor a kristálytiszta égbolton megjelent egy narancsszínű, megmagyarázhatatlan jelenség. 

Fordulnék vissza, amikor ez a narancs fogja magát és gyorsulás, lassulás nélkül egy mozdulattal átvágta magát 200 méterre lévő prágai fénykéve fölé. Ez nem egy meteorológiai ballon... Valószínűleg ez egy vadászgép, amit próbálgatnak

- nyilatkozta Szentgyörgyi Dezső egy korábbi műsorban.

Hamar rájött azonban, hogy valami teljesen másról lehet szó, a pilótafülkében mindenki azt találgatta, hogy mi lehet az. A dolog akkor vált még igazalmassá, amikor az a bizonyos narancs színű tárgy a repülőgép fölé vágódott és egyszerre egy fénygyűrűvé változott. 3-4 méter nagyságú lett és egyre csak nőtt, rátelepedve a Malév járatára. 

A mi 760 km- es sebességünkkel, egy 90 fokos törésú útvonalat felettünk szép lassan lerepült. Volt egy pillanat, amikor az emberből kikivánkozik, először is az, hogy nem hittem el, amit látok

- árulta el az egykori pilóta. 

Dezső szerint ez egy második típusú találkozás volt és abban is biztos, hogy a beazonosíthatatlan repülő tárgyban utazók kommunikáltak tudat alatt velük. A szlovák légtér felett pedig leadta az irányítóknak, hogy van valami felettük, majd azt a választ kapta, hogy semmiféle repülőgép nincs a közelükben. 

Amikor a leszállásra került a sor, levették a gázt, abban a pillanatban pedig a hatalmas űrhajónak kinéző valami visszazsugorodott ismét egy narancssárga folttá. 

Elfogyott, lett belőle egy aranyszínű csillag az ezüstszínű csillagok között, majd eltűnt. Az, hogy valami eltűnik a világűrben 30 másodperc alatt, ezt a jelenlegi űreszközeink sem tudják. 

- meséli a YouTube-ra feltöltött videóban az egykori pilóta, aki azóta is hatása alatt áll a történteknek. Rájött, hogy egy kis hangya az univerzumban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás