promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy férfi leleplezte az 51-es körzet retteget titkát, elképesztő, hogy mit tarthatnak a föld alatt
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az 51-es körzet már régóta lázban tartja az UFO-hívőket, de egy férfi most leleplezte a nagy titkot.

Messzire kell menni az időben, mivel 1947-ben indult be a hatalmas UFO-hisztéria, amikor állítólagosan egy repülő csészealj zuhant le Roswellben. A várost azóta is lelkesen látogatják azok, akik hisznek a földönkívüliekben.

A mai napig rengeteg a találgatás az ott történtekkel kapcsolatban. Sokan meg vannak róla győződve, hogy Roswellben tényleg egy UFO zuhant le, miközben a hadsereg azt állította, hogy csak egy meteorológiai ballon ért földet a mezőn. Később előkerült egy felvétel is, amin egy földönkívüli lényt boncolnak fel. Később kiderült, hogy hamisítvány, de az összeesküvés-elméletek hívei nyilván azt állítják, hogy ezt csak a kormány akarja beadni mindenkinek.

A roswelli incidens alaposan beágyazta magát a popkultúrába, és beindult az úgynevezett UFO-láz, amit az X-akták később a kilencvenes években a csúcsra járatott. Páran úgy gondolják, hogy a roswelli roncsokat a titokzatos 51-es körzetbe szállították át, és az amerikai kormány a mai napig ott kísérletezik a földönkívüli technikával.

A Daily Star arról számolt be, hogy az „Élő Nostradamusnak” tartott férfi tudja jól, hogy mi folyik az 51-es körzetben. Athos Salomé azt állítja, hogy amerikai légibázis egy háromdimenziós földalatti portálhoz vezet, amely felfedi az igazságot az idegenekről. Ez teljesen olyan, mint a Csillagkapu című filmbe csöppennénk.

Salomé szerint ez megmagyarázná a rengeteg UFO-észlelést is a világban. Nem rég az is nagy port kavart, hogy az amerikai légierő veteránja, David Grusch két hónappal ezelőtt azt állította, hogy a Pentagon idegen űrhajók bizonyítékait rejtegette a kongresszus elől. Lehet pont az 51-es körzetben találhatnánk rá ezekre, amit annyira védenek?

Athos Salomé hozzátette, hogy az 51-es körzet titkai napvilágra kerülnének, az egy életre megrendíthetné a kormányba vetett bizalmat. Szerinte a dimenziókon átívelő portállal végre megfejthetnénk az univerzum rejtélyeit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás