promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mindent elmondott az ufókról a kongresszusi képviselő, az egész világ meghökkent a szavain
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hosszú ideje titkolóznak előttünk, de egyre közelebb kerülünk az igazsághoz.

Az utóbbi években aggasztó mértékben megszaporodtak a rejtélyes ufó-észlelések, amikre se a NASA, se a Pentagon nem tud magyarázatot adni. Ugyan maga az ufó szó mindössze az azonosítatlan eredetű repülő tárgyakra utal (vagyis nem feltétlenül a világűrből származik), mégis folyamatosan az a téma, hogy vajon léteznek-e földönkívüliek, és ha igen, akkor tényleg itt lehetne-e már a Földön – sokak szerint mindkettőre az a válasz, hogy igen.

A tudósok egyetértenek abban, hogy valószínűleg léteznek űrlények, hiszen olyan hatalmas a világűr, hogy szinte esélytelen, hogy csupán a mi bolygónkon alakult ki élet. Azzal kapcsolatban viszont már sokan vitáznak, hogy felvették-e már velünk a kapcsolatot, illetve segítő, vagy ártó szándékkal jönnének/jöttek el hozzánk – nos, most egy Tim Burchett nevű amerikai kongresszusi képviselő megválaszolta a dolgot, miközben elég durva dolgokról tálalt ki.

A férfi elmondta egy podcastben, hogy az amerikai kormány már az 1897-ben történt Aurora-incidens óta próbálja eltussolni, hogy léteznek földönkívüliek, és ez most is így van – sőt, elvileg látott egy titkos felvételt is az ufókról.

Tim Burchett állítólag úgy gondolja, hogy az űrbéli idegeneknek olyan durván fejlett a technológiájuk, hogy arra egyáltalán nem vagyunk felkészülve, ugyanis akár képesek széntéglává változtatni az embereket, de mivel még nem tették meg, így minden bizonnyal békés a szándékuk velünk – ez pedig egyszerre megnyugtató, és rettenetesen aggasztó, mivel elképzelhető, hogy nem a levegőbe beszél.

A kongresszusi képviselő azt is elmondta, hogy nem tudnánk megküzdeni a földönkívüliekkel, ugyanis esélyünk sem lenne ellenük – vagyis ezek alapján nem úgy történnének a dolgok, mint egy hollywoodi filmben, és valószínűleg mi húznánk a rövidebbet egy komolyabb konfliktus során.

Sokan meglepődtek Tim Burchett szavain, hiszen nem éppen megszokott, hogy egy kongresszusi képviselő ilyeneket mond, főleg nem egy ennyire központi és titkos témáról. Persze mindenki eldöntheti magának, hogy hisz-e neki, vagy sem, de az biztos, hogy mindenképp érdekes és elgondolkodtató, amiket mondott.

Akit érdekel, az itt megtekinthet egy érdekes videót az ufó-észlelésekről:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás