promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kitálalt az ufókról a kutató: 90 éve hazugságban élünk, már rég itt vannak a Földön az idegenek?
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Állítólag bizonyítéka is van a kutatónak a döbbenetes állításaira, ez mindent megváltoztathat.

Hosszú ideje foglalkoztatja az embereket a nagy kérdés, hogy vajon egyedül vagyunk-e az univerzumban. A földönkívüliek létezésével kapcsolatban megoszlanak a vélemények, hiszen még mindig nincs megdönthetetlen bizonyíték arra, hogy vannak űrlények, ezért sokan csak kitalációnak hiszik őket, de még a szakértők is egyetértenek abban, hogy valószínűleg nem csupán a Földön fejlődött ki intelligens élet, hanem máshol is a világűrben.

A rendszeres ufó-észlelések és a meghökkentő beszámolók miatt újra előkerült az idegenek témája, hiszen szinte világszerte olyan megmagyarázhatatlan dolgok történnek, hogy se a NASA, se a Pentagon nem tud megnyugtató válaszokat adni ezekre. Érdekes módon a legtöbb ilyen eset az Egyesült Államokban történik, ahol állítólag 1947-ben, Roswell környékén az első földönkívüli repülő objektum is lezuhant – vagy mégse?

Egészen döbbenetes dolgokat állít egy olasz kutató, ugyanis azt mondja, hogy bizonyítékai vannak arra, hogy már 1933-ban a földbe csapódott egy idegen űrhajó, ráadásul nem Amerikában, hanem Európában – de azonnal a szőnyeg alá söpörték az ügyet.

Roberto Pinotti 1996-ban kezdett el foglalkozni az állítólagos becsapódással, ami 90 éve történt. Pár esztendővel ezelőtt valaki eljuttatott hozzá pár titkos dokumentumot, amik elvileg felfedik az igazságot az incidensről, ami Milánó mellett zajlott le. Állítólag az akkori olasz diktátor, Benito Mussolini elintézte, hogy teljesen titokban maradjon az űrhajó, de a világháború idején a szövetségesek felfedezték azt, és elszállították az Egyesült Államokba – ha ez igaz, akkor elképzelhető, hogy még a mai napig ott van az 51-es körzetben a roncs.

Valóban nagyon érdekes, amiket a kutató állít, hiszen ezek alapján nem csupán léteznek az űrlények, de már 90 éve megérkeztek a Földre, ráadásul Magyarországtól nem túlzottan messze csapódtak be, ami egészen hihetetlen. Persze ki tudja, hogy mennyire hitelesen a Roberto Pinotti által birtokolt dokumentumok, hiszen lehet, hogy csak a bolondját járatja velünk, de ettől függetlenül mindenképp elgondolkodtató a dolog.

Itt lehet megnézni egy érdekes videót a földönkívüliekről:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás