promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lehet téged is elraboltak már a földönkívüliek – kezdhetsz rettegni, ha ezeket tapasztalod
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Most végre kiderül, hogy elraboltak-e az UFO-k. Az X-aktákban nem került elő hasonló lista.

Muder és Scully kalandjai, vagyis az X-akták erősen hozzájárult ahhoz, hogy abszolút félünk a földönkívüliektől. A készítő, Chris Carter ugyebár nagyon okosan vette észre, hogy az UFO-láz egyszerűen nem akar tompulni, és ezt a hullámot most kell igazán meglovagolni.

A roswelli incidens alaposan beágyazta magát a popkultúrába, és ezután be is indult az úgynevezett UFO-hisztéria. Az X-akták 1993-ban indult meg a hódító útjára, és hamarosan hozzánk is elért a tévében. Innentől kezdve fél Magyarország ismét attól retteget, hogy vannak UFO-k, és el is rabolhatják az embert.

UFO-észlelések továbbra is vannak, de hallhatunk olyan történeteket is, amikor bizonyos személyek azt állítják, hogy földönkívüliek látogatták meg, vagy éppen rabolták el őket. Peter Khoury szentül állítja, hogy a hálószobájában idegenek jelentek meg, és megbénították. A szőke nő került hozzá a legközelebb, aki ráült a hasára, majd egy szemvillanás alatt eltűnt, amikor az ég felé mutatott.

A lenti cikkben meg is nézhetitek, hogy milyen bizonyítékot hagyott maga után a lény, amit meg is vizsgáltak a szakértők.

A Metropol most egy elég érdekes listát állított össze. Az X-aktákban is beletették, hogy mi árulkodhat arról, hogy elraboltak minket a földönkívüliek, de itt teljesen más formában említik meg őket.

Fejfájás, szédülés: A gravitációs mező elhagyásának lehet ez a következménye, amelyet a szervezetünk nehezen visel.

Emésztési problémák: Hiába törlik ki emlékeinket az UFO-k, az űrhajóval repülésnek ezen utóhatásai akkor is megmaradnak. A fülcsengés is ezen tünetekhez sorolható.

Deja vu érzés: Ha a deja vu érzéseink elszaporodnak, akkor kezdhetünk gyanakodni.

Fényérzékenység: Bár kitörlik az emlékezetünket, a szaruhártya érzékenysége fizikailag megmarad az űrhajóban lévő erős fények miatt.

Kis sebek és foltok a bőrön: Az egyik legfontosabb bizonyíték, amit az X-aktákban is gyakran említenek. Állítólag a földönkívüliek gyors, regresszív gyógyítással zárják a műveleteket, de ezeknek azért maradhat nyoma a későbbiekben.

A fent említett listát persze inkább a szórakoztatás egyik formájának tekintsük, és ne kezdjük el bebeszélni, hogy UFO-k raboltak el minket. A tudósok megosztottak a kérdésben, és rengetegen kijelentik azt, hogy egyszerűen ki van zárva, hogy földönkívüliek repkedjenek a fejünk felett. Azzal viszont ők is egyetértenek, hogy rengeteg eset van, amit érdemes kivizsgálni, de ezeket már inkább ismeretlen légköri jelenségnek hívják.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás