promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Végre itt van a bizonyíték a földönkívüliek létezésére? Horrorisztikus sztori látott napvilágot egy UFO-látogatásról

Végre itt van a bizonyíték a földönkívüliek létezésére? Horrorisztikus sztori látott napvilágot egy UFO-látogatásról

Tech & Tudomány

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A tudósok nem hisznek abban, hogy az UFO-k felettünk repkednek, de most két földönkívüli látogatott meg egy férfit, és bizonyíték is van róla.

A földönkívüli láz a roswelli ufószerencsétlenség óta benne élt az emberekben, és ez akkor ért igazán a csúcsra, amikor kezdetét vette az X-akták című sorozat. A tudósok megosztottak a kérdésben, és rengetegen kijelentik azt, hogy egyszerűen ki van zárva, hogy földönkívüliek repkedjenek a fejünk felett. Azzal viszont ők is egyetértenek, hogy rengeteg eset van, amit érdemes kivizsgálni, de ezeket már inkább ismeretlen légköri jelenségnek hívják.

Tehát valami furát meglátunk az égen, az nem biztos, hogy UFO. Ettől függetlenül a köznyelv továbbra is UFO-észlelésekről beszél, amikből Magyarországon is van bőven.

Vannak olyan személyek, akik viszont nem csak arról számolnak be, hogy UFO-t láttak az égen, hanem az arcukat vállalva mesélnek arról, hogy földönkívüliekkel léptek kapcsolatba. Sokan szentül hiszik, hogy el is raboltál őket az űrhajókukkal.

Peter Khoury szentül állítja, hogy a hálószobájában idegenek jelentek meg, és megbénították. A szőke nő került hozzá a legközelebb, aki ráült a hasára, majd egy szemvillanás alatt eltűnt, amikor az ég felé mutatott.

Az állítólagos földönkívüli lény azonban egy szőke hajszálat hagyott maga után. Khoury elvitte a bizonyítékot egy független genetikai laborba, ahol egy biokémikus vizsgálatokat végzett rajta.

Horace Drew elmondta, hogy a hajszál optikailag átlátszó volt. A szakértő hozzátette, hogy az emberi hajban egyféle DNS-t találunk, de ennek a szálnak a tövében egy nagyon ritka kínai gént különítettek el, ami talán egy százaléka volt az állománynak. A szál másik felén viszont kék szemű, világos bőrű, kelta genetikai nyomra bukkantak. Horace Drew hozzátette, hogy ez egy különös és ritka DNS, amit nem lehet csak úgy az utcáról felkapni.

A hozzászólok szerint Peter Khourynak csupán alvási bénulása volt. Az alvásparalízis közvetlenül elalvás előtt vagy felébredéskor jelentkezik. Az érintett a szemén kívül egy izmát sem tudja megmozdítani, így még beszélni sem tud. Gyakran kíséri félelemérzet, társulhatnak hozzá hallucinációk (lidércnyomás), vagy testen kívüli élmény.

Ha még ez meg is történt, nem magyarázat arra, hogy a hajszál miként került a hálószobájába.

Borítókép:  Profimedia - illusztráció

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás