promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Letaglózó hírt közölt a Facebook vezére, itt a vége az eddigi világnak - Mark Zuckerberg olyan jövőről beszélt, amelyben alapos változás jön
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Közeledünk valamihez, ami merőben változtatja meg azt, amiben élünk.

A Facebook az a hely, ahol nagyon sokminden megváltozott az elmúlt években, ahonnan indultunk és ahová jutottunk az merőben más lett. Kezdetben sokkal kevesebb reklám volt a felületen, és korábban sokkal kevesebb kényelmi funkcióval is bírt a platorm, ám mára teljesen megváltozott, csak úgy, mint a felhasználók szokásai. És most az alapító, Mark Zuckerberg olyan dologról beszélt, ami alaposan felforgat majd mindent.

Zuckerberg egy gigantikus hosszúságú Podcast-interjút adott, amiben nagyon sok újdonságról és fejlesztésről is szólott, többek között arról, hogy a jövőben a Facebook-on mindenki kap majd maga mellé egy asszisztenst. Támogatja őket, és többek között a majd a hirdetéseket is elkészíti. Zuckerberg amúgy Mark Fridman-nel beszélgetett erről, és a fontos interjú már a YouTube-on is elérhető.

A Meta vezére többek között arról beszélt, hogy az embereknek nincs annyi barátjuk, mint amennyit szeretnének, épp ezért ők majd adnak nekik olyan eszközöket, amely segít ilyen kapcsolatokat kiépíteni. És újra a mesterséges intelligencia lesz az, ami ebben segít majd a platform használóinak, többek között személyre szabottan kapunk majd üzeneteket. Az AI még arra is felkészíthet minket, hogy az egyes barátaink születésnapját hogyan ünnepelhetjük meg.

Zuckerberg egyenesen életvezetési tanácsadóról beszélt a Facebook-mesterséges intelligencia segéd kapcsán.

A Meta vezérigazgatója arról is beszélt, hogy a mesterséges intelligencia majd az emberek segítségére lehet olyan helyzetekben is, amikor nehezen tudják magukat kifejezni. Az interjú felkerült a közösségi oldalakra, ahol már nagyon sokan beszélnek arról, amit Zuckerberg mondott. És ez megint egy olyan történelmi beszélgetés, amelyben óriási változásokról halllhattunk, így valószínűleg az elkövetkező években alaposan megváltozik majd az életünk a Facebook közösségi tereiben is.

Íme az egész interjú, amelyhez tudtok bekapcsolni feliratot is:

(via SZON)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás