promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Ha van Ügyfélkapud, azonnal tudnod kell erről

Ha van Ügyfélkapud, azonnal tudnod kell erről

Borítókép:  Promotions.hu
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions

Hatalmas újítás jön az Ügyfélkapun.

Az Ügyfélkapu egy nagyon hasznos dolog, hiszen számos ügyünket könnyedén elintézhetjük itt anélkül, hogy be kellene menni a kormányablakba, vagy ide-oda kellene rohangálni papírokkal a kezünkben. Az autósok számára is igen jó, hiszen egy helyen lekérhetjük egy gépjármű adatait, pótolhatjuk elveszett járműokmányunkat, intézhetjük a jogosítványunk meghosszabbítását, bejelenthetjük, hogy eladtuk az autónkat, de akár még a kocsi forgalomból történő kivonása ügyében is intézkedhetünk.

Valójában csak egyetlen dolog hiányzik az Ügyfélkapuról, ami miatt még mindig rengetegen járnak be a kormányablakba, és senkinek sem hiányzik még az az idő sem: hogy innen keresztül jelentsük be a járművásárlást.

Ugyebár ha veszünk egy autót - legyen az használt vagy új -, akkor be kell masírozni a kormányablakba. Jelenleg is ez az egyik leggyakoribb ügyfélkör.

A Telex információi szerint azonban már nem sokáig kell ezzel is befáradnunk az okmányhivatalba, 2024-től lesz egy olyan funkciója az Ügyfélkapunak, aminek köszönheteően ezt is már online, kényelmesen intézhetjük.

Ugyancsak könnyebbség lesz, hogy a magyarorszag.hu minden bizonnyal tárolni fogja a járműveink adatait és kapni fog egy elsősorban kötelező felelősségbiztosítások megkötésére szolgáló menüpontot is, tehát a biztosításokkal kapcsolatos ügyintézések is sokkal gyorsabbá, problémamentesebbé, és komfortosabbá válhatnak.