promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mindent elsöprő változás jön a Facebook-on, nagyon meg fogunk lepődni
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Alaposan megváltozik majd ettől az életünk.

Újabb digitális forradalom előtt állunk, vagy már lehet, hogy benne is vagyunk a közepében, mindenesetre az elmúlt közel egy év nagyon is az MI-ről szúlt, vagyis a mesterselges intelligenciáról, amely nagyon megváltoztathatja majd az életünket, ha széles körben is elterjed, valószínűleg semmi sem lesz a régi, ráadásul majd minden kütyünek, eszköznek és közösségi média felületnek is adaptálni kell majd valamennyit az újdonságból. Merthoyg ez az életünk része lesz, és lehet, hoyg rövid időn belül elvárás lehet, hogy minden úgy működjön, hogy azt egy helyen megkaptuk az MI-től.

Az sem újdonság, hogy a Facebook is mindig élen jár ezekben a technológiákban. És ha a Facebook-on változik valami, az bizony alaposan megváltoztatja a hétköznapokban a szokásainkat is. Az Axios oldal nyomán most a 24.hu számolt be egy nagyon meglepő és fontos hírről, amely talán nagyon sokunkat nem ér váratlanul. A Facebook-on is jön majd a mesterséges intelligencei, erről epdig egyelőre Mark Zuckerberg beszélt a portál szerint az alkalmazottaknak, a nagy bejelentés vagy ötletmegosztás még múlt csütörtökön történt meg.

Azóta mit tudunk még részletesebben?

Az Axios arról ír, hogy szöveg-, kép-, és videógeneráló mesterséges intelligencia alkalmazás kerül majd a közösségi média felületekre, így a Facebookra és az Instagramra is. Arról már korábban is lehetett sok hírt hallani, hoyg a Facebook anyavállalata nagyon komoly kutatásokat végez az MI-vel kapcsolatban, de konkrétumokat még kevésbé lehetett hallani ezekről a fejlesztésekről. De már azt is lehet tudni, hoyg ezek a technológiák lassan nyílt forráskódúak is lesznek, ezzel pedig út nyílik a még nagyobb MI-robbanásnak is.

Amúgy többek között arról lehetett már hallani, hogy egy szöveges felszólítás segítségével tudjuk majd módosítani a képeinket a Facebookon, de a MEssengerbe is jöhetnek majd olyan MI-dolgok, amelyek megkönnyítik az életünket, vagy éppen szórakoztatnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás