promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Csendes-óceán felett 3 gigantikus perzselő vörös fény jelent meg, ijesztő látványban volt részük az embereknek
Borítókép:  Profimed - illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon fura fények voltak láthatók a Csendes-óceán fölött, ám van racionális magyarázat a megjelenésükre.

Ám a logikus magyarázat beérkezése előtt már persze elindultak az interneten és a közösségi oldalakon a pletykák a rejtélyes világításról, hogy ki éppen milyen földöntúli, földönkívüli vagy épper interdimenzionális jelenséget lát bele a fényekbe, amelyek elképesztően csodálatos látványt nyújtanak, annak ellenére, hogy racionálisan lehet elmondani, hogy valójában mit láthatunk a képeken.

A fura alakzatokat és a vörös foltokat amúgy egy pilóta vette észre, aki elrepült a Csendes-óceán felett, mint elmondta, nagy területen látszódtak a fények, így nem volt nehéz észrevenni ezeket. Végül a CNN szakértőket is bevont annak érdekében, hgy mielőbb megnyugtató válasz szülessen a kérdésre.

A rejtélyt végül megfejtették.

A CNN Neil Jacobst vonta be, aki időjárási jelenségek modellezésével foglalkozik, ő elmondta amúgy, hogy ezek egyszerű LED-falak voltak, a felhők alatt pedig éppen halászhajók jártak. De nem akármilyen halászhajók, hanem olyanok, amelyek makrélákra vadásztak a nyílt óceánon. A vörös fények ugyanis vonzzák az állatokat.

(via HVG)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás