Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megrázó UFO-felfedezés: három földönkívülit videóztak az erdő felett

Megrázó UFO-felfedezés: három földönkívülit videóztak az erdő felett

Tech & Tudomány

Megrázó UFO-felfedezés: három földönkívülit videóztak az erdő felett

Tech & Tudomány

Promotions 08:08

Hátborzongató bizonyíték került elő az UFO-k létezésére.

Scott C. Waring, a híres UFO-szakértő ismét egy hátborzongató felfedezésről írt a blogjában: a kanadai Lodgepole erdő felett három földönkívülit videóztak le.

Június 22-én egy hatalmas zivatar alakult ki az erdő térségében, majd miután a viharfelhők elvonultak, három fehér gömb bukkant fel az égen, amelyek össze-vissza cikáztak. Waring az oldalán azt írta, hogy a repülő tárgyak úgy mozogtak, mintha játszottak volna egymással, méretük pedig akkora lehetett egyenként, mint egy autó.

Az UFO-szakértő szerint a kanadai erdő egy földönkívüliek által felállított, ősi bázis területe, ami mostanra teljesen a föld alá került.

„Ez a videó ismét egyértelműen bizonyítja, hogy az idegenek léteznek”

- írta a blogjában Scott C. Waring.

Az UFO-vadász több amatőr fotót és az említett videót is közzétette a cikkében: ezeken jól látszik az a három, fényes gömb, ami elmondása szerint játszadozó, kertegőtő földönkívüliek lehetnek. Waring a napokban egy olyan felvételt is közzétett, amin egy bárány alakú UFO látható.

Nemrég a NASA hozott nyilvánosságra olyan felvételeket, amiken egy dupla kráter látható a Hold felszínén. A NASA tudósai nem tudtak értelmes magyarázatot találni arra, hogy milyen rakétatest hagyhatta ezeket a nyomokat, de az UFO-hívők meg vannak róla győződve, hogy ezt a krátert is idegenek csinálták, amikor a Holdról figyelték meg a Földet.

Borítókép: Profimedia