promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Világhírű tudós állítja, döbbenetes dolog rejtőzik a Csendes-óceán mélyén, az emberiség egész történelmét átírhatja a felfedezés
Borítókép:  Profimedia - Illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pár évvel korábban zuhanhatott bele az óceánba a földönkívül technológia.

Az utóbbi években egyáltalán nem ritka, hogy nagytekintélyű emberek olyan sztorikkal állnak elő, amelyben előkerülnek a földönkívülek, az ufok, vagy éppen valamiféle földönkívüli csúcstechnológiára történik hivatkozás. Korábban a NASA is bejelentette, hogy foglalkoznak az észlelésekkel. Olybá tűnik tehát, hogy a világban valamiféle változás történt az UFO-diskurzusban.

Így pedig talán a rengeteg legenda, tévhit és szándékos álhír ellenében új energiák szabadulhatnak fel egy olyan témában, amely az egész emberiséget izgatja.

Nemrégiben például a világhírű Harvard Egyetem asztrofizikusa, Avi Loeb állította azt, szerinte elképzelhető, hogy a 2014-ben a Csendes-óceábna zuhant csillagközi objektum, a Cneos-2014-01-08 földönkívüli technológiát rejthet. A 2014-ben a Földre zuhant különleges objektum amúgy történelmi pillanatokat hozott az emberi térbe, mivel ez volt az első csillagközi objektum, amelyet a Naprendszerben észleltek.

Szinte hihetetlen, de a látogató mindössze 0,45 méter széles volt.

Loeb nagyon fontosnak tartaná azt, hogy az űrsziklát minél hamarabb vizsgálják meg, hogy egyáltalán látni lehessen mesterséges vagy természetes jövevényről van-e szó az űrszikla esetében. Akár ő is vezetne expedíciót az adott területre, ahol szétszóródhattak a jövevény darabjai. Az sztrofizikus pedig azt sem zárta ki, hogy esetleg egy olyan földönkívüli technológia is rejtőzhet a Csendes-óceán mélyén, amely tényleg megváltoztathatná az emberiség jelenkori történelmét.

Mégis hogy csapódhatott be az űrszikla?

(via New York Post)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás