promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
UFO-észlelés az M0-son? Senkinek sincs magyarázata a hátborzongató jelenségre – videó
Borítókép:  youtube.com/Bp-i Autósok Közössége (screenshot)
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy autós az M0-son olyan hátborzongató felvételt készített, amire még mindig nem sikerült értelmes magyarázatot találni, emiatt sokan úgy gondolják, hogy UFO-észlelésről van szó.

Nemrég került fel az internetre egy videó, ami elég nagy port kavart, ugyanis egy egyszerre félelmetes, és bizonyos szempontból felkavaró jelenséget lehet rajta megfigyelni: egy autós az M0-son nagyon meglepődött, mikor hirtelen a semmiből kopogó hangokat hallott a kocsi tetejéről, majd mikor félrehúzódott, meglátta, hogy nem csupán vele történt meg ez a furcsaság, hanem a mögötte lévő kocsival is, és egyikük sem tudott magyarázatot adni a dologra – ezért a közösség segítségét kérték a rejtély megfejtésében.

„Egy nagyon érdekes történetet szeretnék megosztani veletek hogy magyarázatot találjak rá. 2021. Szeptember 10.-én körülbelül 20:10-kor felhajtottam az M0-ás autópályára, a 21105-ös útról. Nem sokkal később, kopogást hallok közvetlen a tetőről. Kirakom a vészvillogót, és elkezdek araszolni a leállósáv felé. Közben néha néha behallatszik a kopogás. Még akkor is amikor megálltam az autóval (?). Majd látom hogy mögöttem is megállt egy fekete Volkswagen Golf. Kiszállok, hogy odamenjek megkérdezni ő miért állt meg.  A fiatal sofőr annyit mondott hogy: Kopogást hallott a tetőről, látta hogy megállok, és ő is félrehúzódott. Megnéztük mindkettő autó tetejét, ahonnan hallottuk a kopogást, és egyik kocsin sem volt nyom. Azóta fűnek-fának elmeséltem a történetet, és megmutattam a videókat. A legjobb tipp az a madár volt. Tudom abszurd, de mással nem tudjuk magyarázni. Jó lenne kideríteni hogy tényleg mi történhetett...”

– számolt be a jelenségről a Bp-i Autósok Közössége egyik olvasója.

A legtöbben egyből UFO-észlelést kiáltottak, és az űrlényeket hibáztatták a hátborzongató esetért, míg mások szerint madár, denevér vagy esetleg egy kamion kipufogója lehetett a ludas – de egyelőre senki sem tudta biztosan megmondani, hogy mi okozhatta a kopogást.

Az is felmerült, hogy a felvétel készítője csupán megviccelte az embereket ezzel a videóval, és valójában ő kopogott, de ez nem magyarázza meg azt, hogy a mögötte lévő autós miért lett figyelmes ugyanerre a jelenségre – szóval a kérdés továbbra is fennáll: mi történhetett?

Itt lehet megnézni a videót, hátha valaki rájön az igazságra:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás