promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az inox egy végtelenül olcsó szerrel foltmentessé varázsolható, amely még sincs ott minden háztartásban
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A rozsdamentes acél eszközök gyorsan fakóvá és unalmassá válnak – ne hagyjuk!

A rozsdamentes acélt a köznyelvben (a francia inoxydable szóból eredeztetve) egyre többen nevezik inoxnak. Számos hasznos háztartási eszköz, berendezés készül belőle, és ha szép, esztétikus állapotúak, akkor a lakás valódi díszei lehetnek.

Hosszas és rendszeres használat után azonban sokat veszítenek eredeti fényükből, a matt, foltos tárgyak pedig – valljuk be – nem mutatnak túl jól, és folyton bosszantják tulajdonosaikat. Pedig a minimum 10,5 százalék krómot tartalmazó rozsdaálló acélötvözetek könnyen újszerűvé varázsolhatók.

A tisztaságmániások már régóta tudják a titkot, és most itt az ideje, hogy mások is megismerjék. Az inox csillogóvá tételéhez csupán egy olcsó szerre van szükség, amely mégsem található meg minden háztartásban.

A kisgyermeket nevelőkében biztosan, hiszen ez a csodaszer nem más, mint a babaolaj. A segítségével vége szakadhat a rengeteg hiábavaló súrolásnak, a rozsdamentes acél eszközök szinte másodpercek alatt megújíthatók általa.

Vegyünk egy tiszta, puha és száraz ruhát, öntsünk rá egy kevés babaolajat, majd körkörös mozdulatokkal dolgozzuk bele a matt, foltos inox felületbe, mintha ablakot mosnánk. Az acél újra élénk és csillogó lesz, de persze ez a szer fertőtlenítésre nem alkalmas, arra a jól bevált termékeket kell használni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás