promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Xbox Series X/S konzol gamereinek hatalmas meglepetéssel kedveskednek a Hellblade: Senua's Sacrifice fejlesztői
Borítókép:  Microsoft
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Hellblade: Senua's Sacrifice-t optimalizálták Xbox Series X/S-re, többek között sugárkövetéssel, feljavított grafikával és 4K/60fps felbontás/framerate kombóval.

A Microsoft és a fejlesztő Ninja Theory bejelentette, hogy a Hellblade: Senua's Sacrifice-t optimalizálták Xbox Series X/S-re - írja a theGeek.

"Éld újra Senua utazását, és ismerd meg világát új szemmel!"

- olvasható a fenti leleplező videóhoz mellékelt szövegben.

"Mostantól elérhető feljavított látványvilággal, DirectX Raytracinggel, felbontási móddal és még sok mással."

A játék hivatalos honlapja szerint a Hellblade: Senua's Sacrifice PC-s verziójához jelenleg is készül egy frissítés, de "egyelőre nem tervezik, hogy ezt a frissítést más platformra is elhozzák".

A bejelentés egybeesik a játék eredeti PC-s és PS4-es megjelenésének negyedik évfordulójával, 2017. augusztus 8-án. Ezt követően 2018 áprilisában Xbox One-ra, majd egy évvel később Nintendo Switch-re is megjelent a Hellblade.

A kritikusok által elismert cím öt Bafta-díjat nyert: Artistic Achievement, Audio Achievement, British Game, Game Beyond Entertainment és Best Performer.

A cambridge-i székhelyű Ninja Theory-t 2018-ban felvásárolta a Microsoft. A Senua's Saga: Hellblade 2 című akciójáték folytatása volt az első Xbox Series X játék, amelyet még a 2019-es The Game Awards-on jelentettek be.

A Ninja Theory vezető kreatív igazgatója, Tameem Antoniades egy júniusban közzétett, kulisszák mögötti trailerben adott tájékoztatást a folytatás fejlesztéséről.

"Amit most csinálunk, az az, hogy felépítünk egy jó vaskos szeletet a játékból, mielőtt aztán a teljes termelésbe lépünk, hogy kiépítsük a többit"

- mondta.

"A Hellblade nagyon különleges volt számunkra, és nem akartunk egy sima folytatást csinálni, valami extra különlegeset akartunk, ezért a lehető legjobban megnehezítjük az életünket ebben a törekvésben."

"A játék a kilencedik századi Izlandon játszódik, így a művészeti és hangtechnikai csapatainkat kiküldtük oda, hogy fotózzanak, fotogrammetriát végezzenek, és ezeket műholdas adatokkal kombinálják, hogy újraalkossák a táj nagy területeit"

- tette hozzá Antoniades.

"Ami a karaktereket illeti, valódi jelmezeket készítünk, és beszkenneljük őket. Együttműködünk az Epic Games-szel, hogy a következő generációs digitális karaktereket hozzuk el nektek. A harc frontján extra valóságos és brutális akartunk lenni, ezért Melina, a főszereplőnk két évig edzett, és az összes animátorunk harci képzésen vett részt."

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás