promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Várod már a God of War 2-őt? Van egy jó hírünk és egy rossz hírünk
Borítókép:  God of War 2/Sony
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Végre kinyögte a Sony, hogy mikorra várható PlayStation konzolokkal szinte összeforrt félisten görög harcos legújabb kalandja – és milyen platformokra.

Nagy, izompacsirta, most már öreg és van egy kölyke, aki folyton beszól neki: ő Kratos, aki PS4-en 2018-ban tette tiszteletét egy újabb trilógiában. Az egyszerűen csak God of War címmel ellátott félig folytatás és félig újrakezdés hatalmas sikert aratott, így nem csoda, hogy a rajongók már iszonyatosan várják, hogy mikor jön végre PlayStation-re (és azok közül melyikre?) a God of War Ragnarok címmel folyatás – írja a theGeek gamer oldal.

Nos – ahogy a címben is említettük, van egy jó hírünk és egy rossz ezekkel a kérdésekkel kapcsolatban…

A jó hír, hogy nem csak PlayStation 5-re lesz God of War 2, hanem PlayStation 4-en is megjelenik (nyilván, PS4 Prón ezúttal is szebben néz majd ki a játék, illetve a legszebb, leggyorsan PlayStation 5-ön lesz). Így aki még nem tudott beszerezni a hiánycikknek számító PlayStation 5-öt, vagy egyszerűen csak  nem akart, annak nem kell aggódnia: lesz régi generációra is az új God of Warból.

A rossz hír viszont, hogy a God of War Ragnarokból idén már nem látunk semmit, ugyanis a Sony 2022-re tolta el a megjelenést. Ezt maga Hermen Hulst, a PlayStation Studios vezetője egy frissen közzétett PlayStation Blog-interjúban.

„[A God of War] egy kicsit később kezdődött [mint a Horizon Forbidden West" - mondta Hulst. "Ezért hoztuk meg a döntést, hogy ezt a játékot jövőre toljuk ki, hogy a Santa Monica Studio biztosítani tudja a csodálatos God of War-játékot, amit mindannyian játszani szeretnénk.”

Ez van srácok…

A PlayStation-verzióval kapcsolatban Hulst még a következőket tette hozzá:

„Ahol van értelme egy címet PlayStation 4-re és PlayStation 5-re is fejleszteni - például a Horizon Forbidden West, a következő God of War, a Gran Turismo 7 -, ott továbbra is megvizsgáljuk ezt. És ha a PlayStation 4-tulajdonosok játszani akarnak azzal a játékkal, akkor megtehetik. Ha tovább akarnak menni, és a PlayStation 5-ös verzióval akarnak játszani, akkor az a játék ott is meglesz számukra.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás