promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ha Jumanji hiányod lenne, akkor jön a videojáték
Borítókép:  Steam
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Első ránézésre nem is néz ki túlságosan gagyinak.

[[adv]]

Nem nyugszik a Jumanji univerzum, és a 2017-es Vár a dzsungel után idén decemberben jön a folytatás „A következő szint” alcímmel, amiben természetesen visszatér Dwayne Johnson és a csapat, vagyis Karen Gillan, Jack Black, valamint Kevin Hart is.

A Vár a dzsungel nem tudott minőségben felérni a klasszikus Jumanjihoz, de ettől még a 90 millióból összerakott alkotás 960 millió dollárt hozott a konyhára. Így biztos volt a második rész, de mi most nem ezzel fogunk foglalkozni, hanem hogy milyen bőrt akarnak még addig lehúzni róla. Nem Jumanji sorozat jön, hanem egy videojáték, amit november 8-án dobnak piacra.

Ahogy az első előzetesből kiderül, egy kalandjátékról van szó, és ennek a műfajnak is megvannak a tősgyökeres fanatikusai. A Jumanji: The Video Game-ben az eredeti színészek bőrébe bújva kell könnyebb és nehezebb feladatokat teljesíteni, hogy végre hazajuthassunk. Igazából első ránézésre nem is néz ki túlságosan gagyinak, pedig ezeken a filmes videojátékokon aztán nem szoktak sokat ülni a fejlesztők.

A Jumanji játékot az összes komolyabb platformon kipróbálhatjuk, vagyis érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás