Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Majmot láttak a Marson? - fotó

Majmot láttak a Marson? - fotó

Tech & Tudomány

Majmot láttak a Marson? - fotó

Tech & Tudomány

Promotions 07:07

Ha mellé teszünk egy majmot, az bizony tényleg majom.

5 éve elképesztő bejelentés borzolta a kedélyeket, egy összeesküvés-elméletgyártó egy majmot vélt felfedezni a Marson, vagyis egy feltételezett majom sziluettjét látta. Az eredeti képet ti is megnézhetitek itt, ezt egy NASA által kiküldött robot küldte, és csak egy teljesen normális panorámakép, amelyet egyesek elkezdenek jobban is bogarászni, míg rá nem akadnak valami nagy felfedezésre.

Kép: NASA/UFO Sightings Daily

A vörös bolygóról érkező képek tanulmányozására egy egész konteóhadsereg szakosodott már, akik épp úgy várják az újabb és újabb képek beérkezését, mint mondjuk te az új sorozatod legújabb részét. Így nem is meglepő, hogy az elmúlt évtized alatt számtalan egyéb látomás is napvilágot látott.

Többek között poroszkáló nőt, három méter hosszú egeret, titokzatos ősi templomot, Stonehenge-hez hasonló építményt, rákot és medvét is felfedeztek, és a felfedezéseiknek bátran szót is adtak. Az Express című oldal cikkében mindent egyben meg is tudtok nézni, de ezek az emberek annyira megszállottak, hogy minden felfedezéshez mellékelnek videókat is, amelyeken hosszan magyarázzák azt, hogy miért gondolják így.

A Marson talált feltételezett templomról szóló vlog-bejegyzés:

Egy állítólagos elefántfejről készült videó:

Nagyláb állítólagos szobra a Marson:

Egy feltételezett marsi civilizáció ősi városának romjai:

Borítókép: Űrodüsszeia című 1968-as filmből részlet / Youtube