promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Titkos UFO-aktákat hoztak nyilvánosságra, ha van elég merszed, itt brutálisan belemászhatsz a földönkívüli lekvárba
Borítókép:  Popzara Press
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Több ezer dokumentumot nyálazhatsz át keresve a nagy kérdésre a választ: most akkor tényleg léteznek?

Az elmúlt héten a Központi Hírszerző Ügynökség, avagy a CIA több ezer dokumentumra rúgó, földönkívüli észlelésekkel és azonosíthatatlan repülő tárgyak feltűnésével foglalkozó iratanyaga került nyilvánosságra - írja a The Guardian.

Ebben az elmúlt évtizedek valamennyi hivatalos észlelése szerepel. A hatalmas dokumentum a Black Vault nevű tárhelyen érhető el jelenleg, aki szeretne ezekbe belenézni, innen tudja őket letölteni.

Az iratokban sok a sci-fi, sok a furcsa elbeszélés, például kis oroszországi városokban észlelhető fura, semmiből jövő robbanásokról és azerbajdzsáni földönkívüliekről is olvashatunk színes beszámolókat. Szóval nemcsak a hívők, de azok is haszonnal forgathatják, akik imádják a sci-fi irodalmat, vagy éppen szeretnének ihletet meríteni, vagy éppen jól szórakozni.

Az amerikai kormányzat részéről megfigyelhető egyfajta olvadás a témában, illetve a merev és elutasító attittűd elvetése. Pár hónappal ezelőtt már nyilvánosságra hoztak olyan videókat, amelyeken fura, azonosíthatatlan repülő tárgyakat lehet látni, és már nem tagadták annyira erősen, hogy létezhetnek földönkívüliek.

Aztán újabb videókat mutattak be.

Az amerikai kormányzat pedig tövényben mondta ki, hogy ezeket az észleléseket mostantól nem lehet visszatartani a nyilvánosság elől. A dokumentumok angol nyelvűek, néhol elég rosszul olvashatók a szkennelés miatt, illetve sok rész ki van belőlük húzva a még titkosabb információk miatt, de így is rengeteg érdekességgel szolgálhatnak. Pontos helyek és időpontok is fel vannak tűntetve bennük.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás