promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pentagon: nincs több titok, három ufóvideót hoztak nyilvánosságra
Borítókép:  youtube.com
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elismerte azoknak a felvételeknek a hitelességét a Pentagon, amiken eddig ismeretlen eredetű, repülő járműveket lehet látni, és ez az űrlények létezésére is utalhat.

Rengeteg embert foglalkoztat a földönkívüli élet, és számtalan felvétel található az interneten, amin azonosítatlan repülő objektumokat, vagyis ufókat lehet látni, de ezekről a legtöbbször kiderül, hogy átverések voltak. Így továbbra is fennáll az emberiség nagy kérdése, mely szerint:

vajon egyedül vagyunk az univerzumban, vagy vannak rajtunk kívül mások is?

A CNN hírét észrevevő 24 azt írja, hogy most egy elég hivatalos forrás, maga a Pentagon öntött olajat a téma tüzére, hiszen a szóvivő, Sue Gough megerősítette, hogy:

három olyan kiszivárgott felvétel is valódi, amin ufók szerepelnek.

Így nem csupán azt ismerik be, hogy tényleg nem tudják, mit láttak, de ezzel az űrlények létezését sem zárják ki. Mindegyik felvételen jól megfigyelhető egy „űrhajónak” látszó dolog, és maguk a pilóták sem tudják hová tenni a látottakat, hiszen nagyon gyors, és hirtelenül manőverezik.

Ez persze lehet egy drón is, vagy egy titkos katonai kísérlet eredménye, de a földönkívüli objektum is esélyes, mivel a videókon szereplő tárgy technológiáját elvileg még nem birtokolják az Egyesült Államokban. Itt lehet megnézni a Pentagon által elismert felvételeket, amik alapján eldönthetjük, hogy mit hiszünk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás