promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Videón a bizonyíték, hogy léteznek űrlények, vagy csak átverés az egész?
Borítókép:  youtube.com
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Felkerült a netre egy videó, amin látni, hogy a Hold felszínéhez közel ismeretlen eredetű járművek közlekednek, és csupán az a kérdés, hogy hihetünk-e a szemünknek.

Az egyik alap téma, ami az embereket már hosszú ideje foglalkoztatja, az a földönkívüli élet, hiszen rengetegen gondolják azt, hogy nem lehetünk egyedül az univerzumban, de persze vannak olyanok is, akik egyáltalán nem hisznek az űrlényekben, mivel még nem találkoztunk megcáfolhatatlan, hivatalos bizonyítékokkal.

A Metro értesülései szerint most felkerült a YouTube-ra egy olyan videó, ami, ha valósnak bizonyul, akkor akár végérvényesen pontot tehet a vita végére, és mindenkit meggyőzhet arról, hogy tényleg nem vagyunk egyedül.

A felvételen az látható, hogy a Hold felszínéhez közel több, ismeretlen jármű halad egy meghatározott irányba.

Ez persze nem csupán azt jelentheti, hogy földönkívüliek látogatták meg a Holdat, hanem akár titkos emberi hadművelet része is lehet az a pár UFO, amit jól ki lehet venni a felvételen. Számtalan kérdés merülhet fel, de akármennyire is meggyőző lehet egyeseknek, ugyanannyira gyanús is az egész.

A videót egy csupán pár napja regisztrált, Jean-Michael Tenac nevű csatorna rakta fel, amin mindössze ez az egyetlen feltöltés szerepel, és elvileg március 26-án, Montréalban készült a felvétel, amit már több mint 1,2 milliószor néztek meg. Ha átverés, akkor nagyon igényes, szóval ezt jelen állás szerint nem tekinthetjük bizonyítéknak, viszont mindenképp érdemes megnézni, hogy magunk dönthessünk a dologról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás