Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Az amerikai haditengerészet is beismerte, hogy vannak ufók

Az amerikai haditengerészet is beismerte, hogy vannak ufók

Tech & Tudomány

Az amerikai haditengerészet is beismerte, hogy vannak ufók

Tech & Tudomány

Baranyecz János 08:08

Nyolc beszámolót hozott nyilvánosságra az amerikai haditengerészet, amikben többször is ufókat említenek.

Az egész világot érintő koronavírus-járvány annyira lefoglalja az embereket, hogy már az se számít igazán hírnek, hogy a Pentagon hetekkel ezelőtt több olyan felvételt is közölt, ahol ufókat, vagyis azonosítatlan repülő tárgyakat láthatunk. Ez persze nem feltétlenül jelenti azt, hogy űrlényekről van szó, de annyi biztos, hogy nem tudják pontosan az eredetüket.

Most pedig a 24 az IFL Science információra hivatkozva írja, hogy az amerikai haditengerészet is nyolc olyan beszámolót tett közzé, amikben szintén ufókról van szó.

Sem a pilóták, sem a szakemberek nem tudják, hogy mit észleltek. A legtöbb eset az Egyesült Államok keleti partjánál történt 2013 és 2014 között, de 2019-ben is volt ilyesmire példa, csak északabbra.

Állítólag volt olyan eset is, hogy még a radarok sem jelezték a repülő tárgyat, és a szemtanúk egy drónhoz, rakétához hasonlították kinézetre, illetve méretre a látottakat. Olyan is előfordult, hogy egy bőrönd nagyságú, ezüstös objektumot figyeltek meg, és azóta sem derült ki, hogy honnan jött, és pontosan mi volt az.

Az pedig mindenkinek az egyéni döntése ezek után, hogy egy titkos kísérletnek, vagy valami hasonlónak hiszi ezeket a dolgokat, vagy a földönkívüli élet bizonyítékaként tekint rájuk.

Borítókép: Illusztráció / youtube.com/Fox News