promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
450 millió forint a legolcsóbb szoba egy világvégi csúcsbunkerben, így néz ki a drágaság - videó
Borítókép:  Profimedia/illusztració
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mozi, szauna, medence és minden egyéb nagyon szuper dolog.

2020-ban olyan világ köszöntött ránk, amikor beigazolódni látszottak a korábbi jóslatok, miszerint az emberiség vesztét egy világjárvány fogja okozni. Ebből valószínűleg nem lesz semmi, viszont nagyon beindult a bunkerbiznisz, a Boredpanda nemrégiben pedig exkluzív fotókat közölt egy efféle csúcsbunkerről, ahol nagyon drága minden. Persze ez egyáltalán nem nagy ár egy olyan ígéretért, hogy túlélheted.

A félelem pedig permanens. Az inteneten rendre napirenden vannak a zombiapokalipszissel kapcsolatos teóriák, amelyek folyamatosan azt jövendelik, hogy na majd most... itt az idő. Aztán nem.

Kansas államban az alábbi bunker lakásai eladók mostanában. Egy hidegháborús rakétasilót alakítottak át most egy csúcsbunkerré, amely igazából egy luxuslakópark a föld alatt, ahol öt évig elélhet minden komform közepette hetvenöt ember.

A legolcsóbb lakás másfél millió dollár, míg a legdrágább, penthouse lakosztály négy és fél millió dollár. Átszámítva magyar forintokra:

a legolcsóbb lakás 450 millió forint, a legdrágább pedig közel másfél milliárd forint. Ennyi pénzért pedig kutyasétáltató is jár!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás