Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A PlayStation 5 teljesíteni fogja a játékosok egyik legnagyobb álmát

A PlayStation 5 teljesíteni fogja a játékosok egyik legnagyobb álmát

Tech & Tudomány

A PlayStation 5 teljesíteni fogja a játékosok egyik legnagyobb álmát

Tech & Tudomány

Baranyecz János 12:32

A Sony rendesen feltüzelte a gamereket a PlayStation 5 futurisztikus kinézetével, ami úgy néz ki, hogy kellemes meglepetést tartogat számunkra.

Már mindenki nagyon várja az év végén érkező PlayStation 5-öt, aminek ugyan még nincs hivatalos megjelenési dátuma, és még az árát sem tudjuk, de az eddigi információk elégnek bizonyultak ahhoz, hogy felpörögjön a játékos társadalom.

A népszerű konzol új verziója elvileg két kiadásban érkezik majd – az egyikben lesz optikai meghajtó, a másikban nem, szóval ezzel is egy kicsit beintenek a sokak által elavultnak tartott fizikai adathordozóknak.

A PS5 különleges kinézete jól meglepte a gamereket, hiszen nem igazán láttunk még ilyen formatervezést, viszont most kiderült, hogy igazi titkot rejtegettek a tervezők, ugyanis végre teljesül sokak vágya, és többé nem kell azon aggódnunk, hogy melyik színt válasszuk a vásárláskor.

Elvileg cserélhető lesz a PlayStation 5 előlapja és hátlapja, így kedvünkre váltogathatjuk a konzolunk kinézetét.

Ráadásul elég masszív műanyaglapokról van szó, így nem kell matricákkal, vagy egyéb dolgokkal fáradoznunk annak érdekében, hogy egyedi legyen a játékgépünk megjelenése, elég csak felpattintani egy új elemet, és kész.

Ez pedig azt jelenti, hogy valószínűleg a létező összes igény ki lesz elégítve, és akár teljesen saját PS5 designt is tervezhetünk, így igazi alkotói szabadságot kapunk – bár a Sony hivatalosan még nem erősítette meg a dolgot.

Borítókép: PlayStation 5 / Sony Interactive Entertainment Inc / AFP