promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vissza a gyerekkorba: jön a Crash Bandicoot 4
Borítókép:  Crash Bandicoot / eurogamer.net
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az újramasterelt trilógia 2017-es sikere után most végre hivatalosan is bejelentették, hogy érkezik a Crash Bandicoot nevű klasszikus játék negyedik része, az It's About Time – ráadásul nem is kell sokat várnunk rá.

1996-ban mutatkozott be a Crash Bandicoot nevű mászkálós, gyűjtögetős játék, ami hamar a közönség kedvence lett, így az évtizedek alatt számos újabb résszel örvendeztettek meg minket a különböző készítők. Három éve jelent meg az alap trilógia felújított, kicsinosított változata, ami hatalmas siker lett, így most a rajongók legnagyobb örömére bejelentették, hogy jön az új rész.

A Crash Bandicoot 4: It's About Time a Toys for Bob gondozásában készül, és elvileg még idén, október 2-án a boltok polcaira kerül, de egyelőre csak PlayStation 4-re, illetve Xbox One-ra.

A PC Guru cikke alapján a PC-játékosoknak sem kell elkeseredniük, hiszen még nem hivatalos, de valószínűleg később érkezni fog több platformra is a játék. Ezek alapján pedig felkészülhetünk egy kis nosztalgiára, hiszen a régi hősünk egy teljesen új résszel tér vissza, amiben újra a bőrébe bújhatunk pár izgalmas kaland erejéig.

Érkezett egy rövid előzetes is a Crash Bandicoot 4: It's About Time-hoz, amiben megcsodálhatjuk a modern, de szerencsére még mindig meseszerű grafikát is, illetve pár meglepetésre is fény derül – például egy ádáz dinoszaurusz is üldözni fog minket:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás