promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Begördült a FIFA 21 teljes előzetese
Borítókép:  EA
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az EA Sports végre lerántotta a leplet a FIFA 21-ről, és megkaptuk a teljes előzetest.

A szórakoztatóiparon belül a filmek sajnos folyamatosan csúsznak, és Hollywoodot jelentősen megtépázza a koronavírus, a játékipar nem akar leállni, és száz százalékra vehetjük, hogy ősszel érkezik a FIFA legújabb része.

A FIFA 21 előzetese természetesen még arra megy rá, hogy felcsigázzon minket teljesen, de augusztusban érkeznek a játékmenet videók is. A trailerben nem a legfelkapottabb sztárok, hanem fiatal tehetségek kerültek előtérbe, mint Kylian Mbappé, Erling Braut Håland vagy Alexander-Arnold, aki köztudottan imádja nyüstölni a játékot.

A készítők azt ígérik, hogy ez lesz a leginteligensebb FIFA, de hát a dinamikus fejlődés során ezt is várjuk el, ami a támadórendszert is érinteni fogja. Az egy-egy elleni küzdelmeket is fejlesztették, és ehhez természetesen kapunk új mozdulatokat is.

Jön a kiegyensúlyozott blokkolás, intelligens passzok, a Positioning Personalityvel pedig finomhangolhatunk is a játékosaink helyezkedésén. De ezek majd a játékmenet videóban fognak gyönyörűen látszani, amikor tapasztalt gamerek ülnek le tesztelni.

A népszerű Volta mód, vagyis az utcai foci természetesen marad a FIFA 21-ben. Persze itt is lesz újdonság Volta Squads néven, ahol három barát állhat össze, de multiban lesz lehetőség 5v5-ös meccsekre. Itt ellátogathatunk Dubaiba, vagy Milánóba is.

A FIFA 21 október 9-én érkezik PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre és Stadiára.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás