promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Begördült a Far Cry 6 előzetese
Borítókép:  Ubisoft Forward
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ahogyan azt sejteni lehetett, a Breaking Bad sztárja, Giancarlo Esposito eléggé elviszi a showt.

A leleményesek már elkaphatták a Far Cry 6 előzetesét, de hát ezzel inkább csak a nagyon masszív rajongók találkozhattak, mivel rossz minőségben került ki az internetre, ráadásul francia nyelven. Nincs mese, a készítők megérdemlik, hogy eredeti hanggal, HD-ban vesse bele magát mindenki, mivel hivatalosan is megérkezett a játék trailere.

Ahogyan azt sejteni lehetett (vagy mindenki tudja), a Far Cry friss epizódjának a főgonosza a Breaking Bad karizmatikus sztárja, Giancarlo Esposito lesz, aki Gus Fringként lett híres, de hát utána megannyi jó dologban láthattuk már. Az biztos, hogy a 62 éves amerikai színész most van igazán a pályája csúcsán.

Esposito egy Antón Castillo nevű diktátort fog alakítani, aki vissza akarja szerezni népe egykori dicsőségét. Ott lesz mellette fia, Diego, akit szeretne, hogy a nyomdokaiba léphessen. A trópusi paradicsom, Yara szigete amúgy sem nyugodt a diktátor miatt, azonban a végén kitör a polgárháború is.

Mi játékosként Dani Rojas bőrébe bújhatunk bele, aki egy Yara-i őslakos. Gerillaharcosként csak az jár a fejében, hogy felszabadíthassa a népét.

A készítők szerint ez lesz minden idők legnagyobb Far Cry helyszíne. A főgonosz persze túlerőben lesz, de rengeteg fegyver, jármű, na meg felkelő is fogja segíteni a célba érésünket. Jó hír, hogy egy kétfős online kooperatív mód is a rendelkezésünkre áll majd.

A Far Cry 6 2021. február 18-án debütál  PS5-ön, PS4-en, Xbox Series X-en, Xbox One-on, PC-n, és még a Stadia streamelős szolgáltatásán is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás