Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Újra felbukkant a Loch Ness-i szörny? – kép

Újra felbukkant a Loch Ness-i szörny? – kép

Tech & Tudomány

Újra felbukkant a Loch Ness-i szörny? – kép

Tech & Tudomány

Baranyecz János 07:37

Amikor az ember azt hinné, hogy 2020-ban már nem érhet minket újabb meglepetés, természetesen akkor derül ki, hogy valószínűleg visszatért a legendás Loch Ness-i szörny.

Úgy néz ki, hogy feléledt egy 1933-as, vagy még annál is régebbi legenda, ami már hosszú évtizedek óta foglalkoztatja az embereket. A Loch Ness-i szörnyet szinte mindenki ismeri, ráadásul 1934-ben fényképes bizonyíték is készült róla, bár a mai napig sokan úgy gondolják, hogy hamisítvány az egész, és valójában nem is létezik – nem is csoda, hogy azóta már számtalan magyarázattal szolgáltak az esetre a hitetlenek.

Akármi is legyen az igazság, a MovieWeb most azt írja, hogy egy Steve Challice nevű grafikus képe alapján visszatért a hírhedt lény. A férfi még 2019-ben nyaralt Skóciában, ahol egy furcsa dolgot vett észre, ami nagyjából 15 másodpercig volt látható. Meg is örökítette egy képpel, de mivel azt hitte, hogy csak egy hal, így nem igazán foglalkozott vele.

Viszont a koronavírus-járvány miatt ő is sok időt töltött otthon, és mikor újra megtalálta a fotót, akkor elkezdte foglalkoztatni a dolog, és megkérdezte egy csoportban, hogy vajon milyen élőlény lehet ez. Az emberek persze egyből rápörögtek, és gyorsan levonták a következtetést, hogy ez nem más, mint a hírhedt Nessie, vagyis a Loch Ness-i szörny.

Persze, páran azt mondták, hogy ez a fotó sem valódi, mivel Steve Challice a munkájából kiindulva ért a Photoshophoz, de állítása szerint nem bütykölte meg a képet. Szóval továbbra is kérdéses, hogy a valódi Nessie szerepel rajta, vagy csak valami teljesen más – akár egy hatalmasra nőtt angolna. De ezek után legalább már tudjuk, hogy 2020 bőven tartogat még számunkra pár érdekességet.

Itt lehet megtekinteni a Loch Nessi-i szörnynek vélt élőlényt:

Borítókép: Vélt kép a Loch Ness-i szörnyről / historyextra.com