promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Nem ismerünk rá Stohl András első feleségére, így néz ki most a gyönyörű Tordai Éva

Nem ismerünk rá Stohl András első feleségére, így néz ki most a gyönyörű Tordai Éva

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

180 fokos fordulatot vett Stohl András volt párjának az élete.

Stohl András és Tordai Éva 1992 és 2003 között éltek házasságban, kapcsolatukból két lányuk született: Luca és Rebeka. Bár házasság véget ért, gyermekeik miatt továbbra is szoros kötelék fűzi őket össze. Luca legújabb édesanyja születésnapja alkalmából osztott meg ritka fotókat, melyeken Éva három gyermekével, köztük Ádám fiával, valamint unokájával is látható. Ádám, aki már 15 éves, Éva későbbi kapcsolatából született, a fotókon pedig unokája is feltűnik.

Tordai Éva tökéletes példa arra, hogy bármikor megtalálhatjuk az igazi szenvedélyünket.

Tordai Éva korábban a Magyar Állami Operaház táncosaként és statisztájaként dolgozott, de 2014-ben új irányt vett az élete: beiratkozott a Budapesti Divatiskolába, és saját divatházat nyitott, ahol szebbnél szebb darabok és kreációk kerülnek a kirakatba.

Tordai Éva szívesen beszél újdonsült szenvedélyéről, mivel a divat mindig is fontos része volt az életének, nem véletlen, hogy éppen ebben a szakmában szeretett volna elhelyezkedni. Ebben a videóban hosszabban beszél arról, hogy mi inspirálja, mivel szeret a legjobban foglalkozni és mi volt az, ami segített neki abban, hogy meg merje valósítani az álmait.

A felvétel mindenki számára inspiráló lehet, aki azon gondolkozik, hogy szeretné, hogy élete 180 fokos fordulatot vegyen, csak elbizonytalanítja az, hogy hogyan kezdjen ennek neki és fél ennek eredményétől is:

Volt férjét nagyon megviselte a válás, mert az asszony döntött amellett, hogy elhagyja, erről az Ázsia Expressz sztárja így nyilatkozott:

"Évának nyilván az életmódomból lett elege, úgyhogy nem én váltam meg tőle. Az egy rettenetes nagy kudarc volt. Nagyon rosszul éltem meg"

Stohl András első feleségéről lányuk, Luca különösen elismerően nyilatkozott.

Mióta az eszemet tudom, anyukámnak makulátlan a stílusa. Ha csak a boltba ugrik le kenyérért, akkor is passzol a cipője a ruhájához, a táskája a szemüvegéhez, vagyis mindig olyan, mintha skatulyából húzták volna elő. Szenvedélye a divat, és elképesztő a memóriája. Ez nem túlzás, simán elmondja, hogy az elsős évnyitómon melyik barátnőm anyukája milyen ruhában volt. Fontos számára az összhang és az ápolt megjelenés. Ez jól látszik üzlete kirakatán is, ahol hétről hétre gyönyörű, színben és stílusban egymáshoz passzoló ruhákban állítja a babákat a kirakatba.

A születésnapi képösszeállításokat ide kattintva tekintheted meg: