promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Stohl András csodaotthonáról készült képek levesznek a lábadról és elvarázsolnak azonnal
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Aki követi őt a közösségi médiában, néha láthat képet tőle.

Ahogy a közösségi média behatolt mindenhova, úgy ki is tágultak a témák az online térben, hiszen hogy mindenki közösségi média ember lett, nagyon sokszor láthatunk be egy-egy híresség otthonában is. Még ha az egyes felvételek kapcsán nem is pontosan arról van szó, hogy a fókusz az adott sztár vagy celeb bútorain, egyéb berendezési tárgyain vagy házának egyes termein van, ezek mégis látszódnak.

Nagyon sokat elárulhatnak a kedvencünkről is a ház részeinek kialakításai. 

És persze ezeket imádjuk is nézni, szemügyre venni.

Korábban már több cikkben mutattuk be nektek hírességek otthonait, itt tudtok kicsit kukucskálni, ezekben a cikkekben láthattok majd képeket az adott hírességek imádott otthonairól:

Stohl Andrást az elmúlt időszakban nem lehetett látni, hiszen nem tartózkodott Magyarországon, többek között Krausz Gáborral és Mikes Annával, valamint Till Attilával voltak Ázsiában, méghozzá a Fülöp-szigeteken, hiszen a népszerű műsor, az Ázsia Expressz új évaddal tér majd vissza (ez lesz az ötödik már a sorban), és már most lehet borítékolni, hogy óriási rajongótábora rögtön visszaül majd a képernyők elé, ahogy felhangzik a főcím. Stohl András párja most a műsor során Till Attila volt.

A műsor házigazdája Ördög Nóra , és minden majd Tajvanon ér véget. Az új műsor kapcsán merő újdonság volt, hogy a nézők is beleszólhattak az alakulásába már az elején. az ötödik évad tehát nagyon izgalmas kis meglepetéseket tartogat majd számunkra.

Íme Stohl András otthonának egy apró és formás darabja:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás